ΜΕΝΟΥ

Have you heard it?

Η πιο… «crunchy» διαφήμιση της McDonaldsΚύπρου

από την TBWA\Entelia!

Allow us to disrupt the crunchiness! Αυτό το «στοίχημα» έβαλε η ομάδα της TBWA\Entelia και πέτυχε ίσως το πιο δυνατό σε ήχο ‘crunch’ που ακούστηκε σε διαφήμιση! Have you heard it?

On air βρίσκεται η τηλεοπτική διαφήμιση της McDonalds Κύπρου με το νέο McCrispy® -μία υψηλών προδιαγραφών παραγωγή σε συνεργασία με τη Semio Productions και τους καταξιωμένους Χρήστο Κανάκη στη σκηνοθεσία και Αλέξη Κανάκη στη διεύθυνση φωτογραφίας.

Χρώματα, ήχος και εικόνα δημιουργούν ένα απόλυτα νεανικό concept με αποκορύφωμα την αποκάλυψη του McCrispy και του μοναδικού Χρήστου Μάστορα, o οποίος δημιούργησε ένα μοναδικό μουσικό κομμάτι, αποκλειστικά για το McCrispy!Στην πρώτη μπουκιά…το δυνατό ‘CRUNCH γεμίζει την οθόνη με απίστευτες δόσεις τραγανότητας και νοστιμιάς στο πλαίσιο ενός εντυπωσιακού οπτικοακουστικού αποτελέσματος.

Εκ μέρους τηςTBWA\Entelia ο κ. Νεόφυτος Ταλιώτης, Managing Director, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Disruption…with a crunch! Disruption, δημιουργικότητα και στρατηγική συνέθεσαν ένα πραγματικά εξαιρετικό αποτέλεσμα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τη McDonalds Κύπρου για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε για την υλοποίηση της νέας τηλεοπτικής διαφήμισής της και την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Κι ένα θερμό ευχαριστώ στην ομάδα της TBWA\Entelia για το πάθος, τη συνέπεια, τη δημιουργικότητα και την αφοσίωσή της».

Δείτε εδώ τη νέα τηλεοπτική διαφήμιση της TBWA\Entelia για τη McDonalds Kύπρου.

Επισκεφθείτε εδώ την επίσημη ιστοσελίδα της TBWA\Entelia.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!