ΜΕΝΟΥ

Χαρούμενα μωρά, κάθε μέρα!

To Aptamil 3, με βιταμίνη D, υποστηρίζει τη φυσική ανάπτυξη των παιδιών

Μια ερώτηση που γεννιέται, μαζί με τη γέννηση ενός παιδιού είναι το «Τι θα γίνει το παιδί μου όταν μεγαλώσει;». Ο κάθε γονιός έχει διαφορετικό όνειρο για το μέλλον του παιδιού του, αυτό όμως που όλοι οι γονείς συμφωνούν είναι φυσικά το παιδί τους να είναι χαρούμενο, κάθε μέρα.

Το νηπιακό γάλα Aptamil 3, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες των παιδιών άνω του έτους, αποτελεί σύμμαχο των γονιών στη διατροφή των παιδιών τους.  Τα παιδιά καθώς μεγαλώνουν γίνονται όλο και πιο κινητικά. Το Milupa Aptamil 3 περιέχει βιταμίνη D, η οποία είναι απαραίτητη για την ομαλή εξέλιξη και ανάπτυξη των οστών.

Το νηπιακό γάλα Aptamil 3 είναι ένα διατροφικά ισορροπημένο γάλα, το οποίο παρέχει στο παιδί θρεπτικά συστατικά, όπως η βιταμίνη D, απαραίτητα για την ανάπτυξή του, ως μέρος μιας υγιεινής, ισορροπημένης διατροφής και συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη των παιδιών.

Με απόλυτη φροντίδα, το Aptamil 3 ξέρει καλά πώς να φροντίζει τα παιδιά και να κάνει χαρούμενες τις κοιλίτσες τους . Το νηπιακό γάλα Aptamil 3 έχει τη σωστή σύνθεση και ένα μοναδικό συνδυασμό πολύτιμων συστατικών όπως: > Πρεβιοτικά scGOS/lcFOS κατάλληλα για μικρές κοιλίτσες, βιταμίνη D που απαιτείται για τη φυσιολογική ανάπτυξη και την ανάπτυξη των οστών και DHA/ALA (Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα) που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και του νευρικού ιστού.

Στην Κύπρο, το νηπιακό γάλα Aptamil 3 αγκαλιάζεται από τους γονείς και το απολαμβάνουν τα μικρά παιδιά εδώ και πολλά χρόνια. Αυτή η σχέση αγάπης και καλής διατροφής αποτελεί και την κινητήριο δύναμη της Milupa να συνεχίσει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη φροντίδα για τα παιδιά.

Τα προϊόντα Milupa διατίθενται στις υπεραγορές, σε φαρμακεία και online στο EvZeen.com, από την Lifepharma μέλος του Ομίλου MSJ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το μητρικό γάλα είναι ό,τι καλύτερο για το παιδί σας.

Συμβουλευτείτε τον επαγγελματία υγείας σας πριν από την χρήση του προϊόντος.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!