ΜΕΝΟΥ

Ετοιμαστείτε για ένα φαντασμαγορικό Halloween στο MYMALL Λεμεσού!

H πιο ανατριχιαστικά διασκεδαστική Halloween περίοδο με τα πιο τρομακτικά και ιδιαίτερα χρώματα αρχίζει στο MYMALL Limassol

Το MYMALL Λεμεσού ετοιμάζεται να υποδεχτεί το Halloween μεταμορφωμένο σε ένα απόκοσμο σκηνικό τρομαχτικής χαράς και διασκέδασης με μοναδικές ανατριχιαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Ενδεικτικό για το τι πρόκειται να απολαύσουν οι επισκέπτες του MYMALL Limassol το ερχόμενο σαββατοκύριακο είναι το πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων που ακολουθεί:

Σάββατο, 28 Οκτωβρίου:

14:00 – 15:00: Σε μια ατμόσφαιρα μυστηρίου και μαγείας ο μάγος Λιοτατής θα κάνει τα μαγικά του κόλπα στον 1ο όροφο, απέναντι από την H&B.

15:00 – 18:00: Το πρόσωπο του τρόμου αποκαλύπτεται με το πιο απόκοσμο Face Painting για την απαραίτητη Halloween εμφάνιση.

15:30 – 17:00: Τρομακτικός Ξυλοπόδαρος θα εισβάλει στο εμπορικό, δημιουργώντας δέος και χαμόγελα φόβου.

16:00 – 18:00: Αρχίζει η συναρπαστική, γεμάτη περιπέτεια και μυστήριο, εμπειρία του M&S Spooktacular Hunt από το House of Fairytales, με αφετηρία έξω από το κατάστημα M&S.

Κυριακή, 29 Οκτωβρίου:

14:00 – 15:00: Ο μάγος Tomas, αρχίζει την ημέρα γεμάτη με μαγικές εκπλήξεις και μοναδικά κόλπα στον 1ο όροφο, απέναντι από το H&B.

15:00 – 18:00: Ένας κόσμος φαντασίας και εξερεύνησης αρχίζει με τα ανατριχιαστικά σχέδια Face Painting.

16:00 – 18:00: Συνεχίζεται για 2η ημέρα το τρομακτικό κυνήγι θησαυρού των M&S, με αφετηρία το σημείο συγκέντρωσης έξω από το κατάστημα M&S στο ισόγειο.

Παράλληλα θα λειτουργεί ένας ιδιαίτερος Τροχός της τύχης «Trick or Treat» (15:00 – 18:00), όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διεκδικήσουν δωροεπιταγές ή εκπτωτικά κουπόνια από διάφορα καταστήματα του εμπορικού κέντρου.

Τα γλυκά και οι καραμέλες θα έχουν την τιμητική τους και τις δύο ημέρες για να γλυκάνουν τον τρόμο και να ηρεμίσουν τα ανήσυχα πνεύματα.

Σημειώνεται ότι παιδιά κάτω των 12 ετών προτρέπονται να έρθουν στο MYMALL Limassol με τις πιο τρομακτικές στολές τους και να συμμετάσχουν στη διασκέδαση με τη συνοδεία των γονέων τους καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Ο απόλυτος προορισμός αγορών της Λεμεσού υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία για όλη την οικογένεια με τη μαγεία και την έκπληξη να περιμένει μικρούς και μεγάλους σε κάθε γωνιά του MYMALL Limassol.

Join us for a spooktacular Halloween celebration!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!