ΜΕΝΟΥ

H νέα GRENADE OREO White αλλάζει το παιχνίδι!

Μια πινελιά λευκής σοκολάτας στην πρωτοποριακή μπάρα Grenade OREO από την μάρκα πρωτεϊνούχας μπάρας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Αγγλία. 

Η νέαGrenade OREO White είναι όλα όσα γνωρίζετε και αγαπάτε στη Grenade OREΟ.  Μια μπάρα πρωτεΐνης με αυθεντικό κακάο OREO και μια παχιά στρώση κρέμας με γνήσια βανίλια OREO και γνήσια κομμάτια OREO.

Τώρα, η γκάμα μεγάλωσε καθώς προστέθηκε μια επιπλέον απολαυστική ανατροπή: ένα απαλό στρώμα λευκής σοκολάτας. Και εάν αυτό δεν είναι αρκετό, τότε μάθετε ότι η Grenade OREO White έχει περισσότερα από 20 γραμμάρια πρωτεΐνης για να σας δώσει τα εφόδια για την ημέρα και λιγότερα από 2 γραμμάρια ζάχαρης για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό καθώς και τη φόρμα σας! Μπορείτε να σκεφτείτε άλλη μπάρα που μπορεί να τα κάνει όλα αυτά… Οπότε, ό,τι κι αν σας φέρει η μέρα, ετοιμαστείτε να ανατρέψετε το παιχνίδι με το σνακ… και πάλι… με το Grenade OREO White”.

Τις μπάρες GRENADE διαθέτει στην κυπριακή αγορά η εταιρεία Tryfon Tseriotis.

Λίγα λόγια για την Tryfon Tseriotis
Είναι μια εταιρεία με ιστορία πέραν των 100 χρόνων και μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών, εισαγωγής και διανομής τροφίμων με έντονη παρουσία στη λιανική αγορά της Κύπρου. Μέσα από την πολύχρονη συνεργασία της με εγχώριες και διεθνείς εμπορικές επωνυμίες, πολλές από τις οποίες κατέχουν ηγετική θέση στην κατηγορία τους, παραμένει πιστή στο όραμά της να προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής ποιότητας και αξίας, μέσα από τη συνεχή ανάπτυξη των brands της, καλύπτοντας έτσι και τις πιο απαιτητικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!