ΜΕΝΟΥ

GranCabrio Folgore: The new 100% electric chapter for Maserati

“Made in Thunder”. Με αυτή την ονομασία η Maserati παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση τη νέα ηλεκτρική εποχή της μάρκας με πρωταγωνιστή τη νέα αμιγώς ηλεκτρική GranCabrio Folgore.

Ένα σόου γεμάτο ενέργεια και βυθισμένο σε μια ατμόσφαιρα που παραπέμπει στη μεταμόρφωση, την καινοτόμο δυναμική, την εφευρετικότητα και τη δημιουργική έμπνευση στο νέο  συναρπαστικό ταξίδι στο μέλλον.

Την έναρξη έκανε η και συναρπαστική ηχητική εμπειρία από τον διεθνούς φήμης Ιταλό καλλιτέχνη Dardust ενώ ακολούθησε η ταλαντούχα Ιταλίδα ηθοποιός Matilda De Angelis, συνοδευόμενη από έναν λαμπρό Ιταλό εκπρόσωπο του κόσμου της επιστήμης, τον αστροφυσικό και επικοινωνιολόγο Edwige Pezzulli. Οι δύο  άνοιξαν επίσημα την εκδήλωση στο κοινό ξεκινώντας από την ιστορία της μάρκας που φέτος γιορτάζει τα 110 της χρόνια,

Στη συνέχεια, στη σκηνή παρουσιάστηκε σε παγκόσμια πρώτη το αυτοκινήτου που αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ηλεκτρική εποχή της Maserati. Η GranCabrio Folgore, το100% κατασκευασμένο στη Modena και 100% πλήρως ηλεκτρικό κάμπριο.

Κομψό, ελκυστικό, με σπορ και περιπετειώδη χαρακτήρα, μια αρμονική σύνθεση όλης της καινοτομίας, χωρίς να θυσιάζει την απόλαυση ενός αυτοκινήτου με την απόλυτη άνεση και την ξεχωριστή δεξιοτεχνία. Η GranCabrio Folgore είναι το πρώτο 100% ηλεκτρικό κάμπριο στην πολυτελή κατηγορία και το ταχύτερο στην αγορά. Μετά την GranTurismo Folgore, και την Grecale Folgore, το πρώτο 100% ηλεκτρικό SUV στην ιστορία της μάρκας, η νέα ανοιχτή Maserati GranCabrio Folgore συμπληρώνει την τρέχουσα πλήρως ηλεκτρική γκάμα της μάρκας με έδρα τη Modena. Για μια ακόμη φορά η Maserati είναι πρωτοπόρος στον κόσμο της αυτοκίνησης, όπου η ηλεκτροκίνηση θέτει πλέον τα όρια και τους κανόνες, που ερμηνεύει και θέτει η ιταλική μάρκα πολυτελείας.

Ο Επικεφαλής Σχεδιασμού της Maserati Klaus Busse αφηγήθηκε την ιστορία των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του αυτοκινήτου που παρουσιάστηκε στο αποκλειστικό χρώμα Liquid Rose Gold, την μαλακή οροφή Titan Grey και τους εκλεπτυσμένους εσωτερικούς χώρους Denim και Ice, με ραφές από το πρόγραμμα εξατομίκευσης Maserati Fuoriserie. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον ήχο της Folgore και τις απίστευτες τεχνικές προδιαγραφές που προέρχονται από τα αυτοκίνητα της Formula E όπου μοιράζονται με τη Maserati για μοντέλα μαζικής παραγωγής. Μαζί με μια ομάδα εκπροσώπων της οικογένειας Maserati, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Maserati Davide Grasso, ευχαριστώντας τους καλεσμένους που ήρθαν και έγιναν μάρτυρες του νέου ηλεκτρικού μέλλοντος της Maserati. Υπενθυμίζοντας πώς δεν θα μπορούσε να υπάρξει Maserati χωρίς την Ιταλία, ακόμη και στο νέο ηλεκτρικό κεφάλαιο της ιστορίας της μάρκας.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!