ΜΕΝΟΥ

Το θέρετρο-γκολφ Minthisresort στην 29η θέση ανάμεσα στα 100 κορυφαία θέρετρα-γκολφ στην Ευρώπη για το 2024

Το θέρετρο-γκολφ Minthis resort, ανακηρύχθηκε ως ο νούμερο 1 προορισμός για γκολφ στην Κύπρο και αναδείχθηκε το 29ο κορυφαίο γήπεδο γκολφ στην Ευρώπη για το 2024, σύμφωνα με την καταξιωμένη κατάταξη Leading Courses  το οποίο βασίζεται στις αξιολογήσεις των ταξιδιωτών που αναζητούν ιδανικούς προορισμούς για γκολφ.

Η κορυφαία αυτή διάκριση έρχεται για να υπογραμμίσει την προσήλωση του θέρετρο-γκολφ Minthis resort στην παροχή μιας ανεπανάληπτη εμπειρίας γκολφ μέσα σε μια ειδυλλιακή καταπράσινη ατμόσφαιρα που κατακτά από την πρώτη στιγμή όλες τις αισθήσεις.

Η κορυφαία αυτή κατάταξη που απέσπασε το θέρετρο-γκολφ Minthis resort περιλαμβάνεται στην 8η έκδοση των “Καλύτερων Γκολφ Θερέτρων στην Ευρώπη” του Leading Courses. Πρόκειται για μια έκδοση που κάθε χρονιά αναμένεται με ανυπομονησία από τους γκόλφερς, ώστε να μπορέσουν να προγραμματίσουν το επόμενο ταξίδι τους για την απόλαυση τους αθλήματός τους.

Η κατάταξη της έκδοσης βασίζεται στις αξιολογήσεις των ταξιδιωτών για γκολφ στο Leadingcourses.com και των αντίστοιχων καταλυμάτων τους στο Booking.com, αυτό το σύστημα κατάταξης προσφέρει μια έγκυρη και αναγνωρισμένη απεικόνιση των προορισμών γκολφ στην Ευρώπη, με τη μεγαλύτερη ζήτηση.

Το γεγονός ότι το θέρετρο-γκολφ Minthis resort περιλαμβάνεται ανάμεσα στις 30 κορυφαίες θέσεις της εν λόγω κατάταξης επιβεβαιώνει την αφοσίωση της ομάδας του, στην αριστεία της Minthis resort εμπειρίας, είτε αυτή αφορά τις μοναδικές εγκαταστάσεις γκολφ, είτε την εμπειρία διαμονής, επίσκεψης και γεύσης σε όλα τα καταλύματα του Minthis resort.

Το θέρετρο-γκολφ Minthis resort που είναι ο κορυφαίος προορισμός για γκολφ, στη Κύπρο και ο 29ος στην Ευρώπη, δεν υστερεί σε τίποτα, συγκρινόμενο με άλλα αντίστοιχα γνωστά θέρετρα-γκολφ όπως το Costa Navarino στην Ελλάδα, το The Gleneagles Hotel στη Σκωτία και το Finca Cortesin στην Ισπανία.

“Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που αναγνωριζόμαστε ανάμεσα στα Κορυφαία 100 Γκολφ Θέρετρα στην Ευρώπη για το 2024”, δήλωσε η Ευαγγελία Ηλιάδου, Εκτελεστική Διευθύντρια της εταιρείας Pafilia που εμπνεύστηκε και δημιούργησε το θέρετρο-γκολφ Minthis resort, “Αυτό το επίτευγμα αντικατοπτρίζει την ακλόνητη δέσμευσή μας να παρέχουμε μια εξαιρετική εμπειρία γκολφ, η οποία συμπληρώνεται και ενισχύεται από παγκόσμιας κλάσης ανέσεις και φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών εξατομίκευσης, ώστε να καλύπτει κάθε ανάγκη των επισκεπτών μας. Εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες σε όλους τους επισκέπτες μας οι οποίοι με τα σχόλιά τους συνέβαλαν σε αυτή την εξαιρετική αναγνώριση”, κατέληξε η κ. Ηλιάδου.

Το θέρετρο-γκολφ Minthis resort συνεχίζει να ενισχύει τη φήμη της αριστείας του ως ένας εξαιρετικός προορισμός για γκολφέρς και όχι μόνο. Με την πρόσφατη αυτή διάκριση του θέρετρου-γκολφ Minthis resort αποδεικνύεται ότι η Πάφος και η Κύπρος στο σύνολό της μπορεί επάξια να τοποθετηθεί στον χάρτη ανάμεσα στους άλλους προορισμούς προσέλκυσης ποιοτικού τουρισμού με υψηλές αξιώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέρετρο-γκολφ Minthis resort και τις προσφορές του, επισκεφθείτε το www.minthisresort.com

Σχετικά με την Pafilia Property Developers

Η Pafilia Property Developers διαθέτει 47 χρόνια αξιοπιστίας, αριστείας, συνέπειας και δημιουργίας καινοτόμων έργων-ορόσημων στο νησί. Με την εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία της είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική αναπτυσσόμενη εταιρεία ακίνητων στην Κύπρο, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις τόσο για αγοραστές που αναζητούν τη διαμονή τους στο νησί, όσο και για τους ντόπιους που επιλέγουν έναν τρόπο ζωής με ένα εκτενές φάσμα υπηρεσιών πριν και μετά την πώληση. Τα δύο πιο καινοτόμα αναπτυξιακά έργα της Κύπρου ONE και Minthis resort της Pafilia Property Developers έχουν αποσπάσει πέραν των 60 διεθνών βραβείων. Γεγονός που αναδεικνύει την προσήλωση της Pafilia Property Developers στην υψηλή ποιότητα, τις καινοτόμες προσεγγίσεις στην ανάπτυξη και τη δέσμευσή της για την παροχή εξαιρετικών εξατομικευμένων εμπειριών προς τους πελάτες της σε κάθε επίπεδο.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!