ΜΕΝΟΥ

Το ‘Global Ray Kroc Award 2022’ κέρδισε μέλος της McDonald’s™ Κύπρου!

Στιγμές υπερηφάνειας στην αγαπημένη αλυσίδα εστιατορίων…

Για πέμπτη φορά, τα τελευταία χρόνια, η McDonalds συγχαίρει έναν από τους Restaurant Store Managers της, ο οποίος κέρδισε το τιμητικό βραβείο Ray Kroc για το έτος 2022!

Ο Κυριάκος Ζαρμπώνης είναι ένας από τους 394 Restaurant Store Managers που ξεχώρισαν ανάμεσα σε συνολικά 39.400 παγκοσμίως.

Το Ray Kroc Award βραβεύει το 1% των Restaurant Store Managers σε όλο τον κόσμο και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες διακρίσεις που προσφέρει η McDonald’s Global. Οι επαγγελματίες που κατάφεραν να διακριθούν, ξεχώρισαν για την άριστη διεκπεραίωση των καθηκόντων τους, τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες, καθώς και για το γεγονός ότι η προσωπικότητά τους αποτελεί πηγή έμπνευσης και αρμονικής συνύπαρξης στον χώρο εργασίας.

Σε ένα ιδιαίτερο κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού, η διεύθυνση και μέλη του ανθρώπινου δυναμικού της Εταιρείας συγχάρηκαν τον Κυριάκο και του ευχήθηκαν να συνεχίσει με το ίδιο επαγγελματικό ήθος να τους κάνει υπερήφανους! Η υποψηφιότητά του και συνάμα η διάκρισή του αποτελούν ένα ακόμα ουσιαστικό παράδειγμα ότι η McDonald’s ενθαρρύνει και επικροτεί την πρόοδο, την εξέλιξη και τη διάκριση των ανθρώπων της, σε διαχρονική βάση.

Γνωρίστε τον Κυριάκο Ζαρμπώνη

Εδώ και δεκαεπτά χρόνια είναι μέλος της McDonald’s! Από τον Σεπτέμβριο του 2006 ξεκίνησε να εργάζεται στην Εταιρεία, ενώ από τον Οκτώβριο του 2011 ανέλαβε καθήκοντα Store Manager στο εστιατόριο McDonald’s, στη Γερμασόγεια. Στη συνέχεια, από τον Σεπτέμβριο του 2021 ανέλαβε τη θέση του Restaurant Store Manager στα Κάτω Πολεμίδια, στη Λεμεσό. Τον Ιούνιο του 2023 ο Κυριάκος προήχθη σε Senior Store Manager και έχει υπό την ευθύνη του δύο εστιατόρια στη Λεμεσό.

Εκ μέρους της McDonald’s, o HR Manager της Εταιρείας, κ. Βασίλης Γιαννάκη, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για ακόμα μία φορά αντιλήφθηκα πόσο σημαντική είναι η ουσιαστική έννοια της διάκρισης για κάθε επαγγελματία που έχει πάθος και ζήλο για τη δουλειά του. Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Ζαρμπώνη, ο οποίος κέρδισε το ‘Global Ray Kroc Award 2022’ κάνοντας υπερήφανη όλη τη μεγάλη οικογένεια της McDonalds! Δεν μπορώ να μην σταθώ όμως και στο γεγονός ότι το Ray Kroc Award βραβεύει το 1% των Restaurant Store Managers σε όλο τον κόσμο και τόσο η εξέλιξη του Κυριάκου στην Εταιρεία όσο και η προσωπικότητά του έγιναν πηγή έμπνευσης για χιλιάδες ανθρώπους. Είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες τιμητικές διακρίσεις στο άμεσο μέλλον, αφού η Εταιρεία δίνει καθημερινά τη δυνατότητα στους ανθρώπους της να εξελίσσονται. Σημειώστε ότι οι ευκαιρίες διάκρισης στη McDonalds δεν ξεκινούν αποκλειστικά από συγκεκριμένους τίτλους θέσεων, γιατί όλοι και όλες ανεξαιρέτως έχουν ίσες ευκαιρίες εξέλιξης, ανέλιξης και επιβράβευσης. Το κλειδί είναι η συνεχής επιμονή και θέληση για μάθηση και βελτίωση των δεξιοτήτων…».

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!