ΜΕΝΟΥ

Giveaway alert: Κερδίσετε ένα ρολόι Forerunner965 αξίας 650€

Ξεκινάμε το μεγάλο ταξίδι του διαγωνισμού μας σε συνεργασία με τη Garmin! Ετοιμαστείτε να ενταχθείτε σε αυτήν την απίστευτη περιπέτεια και να κερδίσετε ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα ρολόγια, το Forerunner 965 αξίας 650 ευρώ!

Το Ράδιο Πρώτο σας καλεί να ζήσετε την εμπειρία ενός ρολογιού που αλλάζει τον τρόπο ζωής σας. Η συνεργασία μας με τη Garmin Cypus φέρνει αυτήν την αξεπέραστη ευκαιρία στην πόρτα σας. Με μια σειρά από προηγμένες δυνατότητες, όπως οθόνη AMOLED, στεφάνη τιτανίου, εξελιγμένες μετρήσεις προπόνησης και συμβουλές αποκατάστασης, το Forerunner 965 είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε δρομέα.

Ακολουθούν μερικές από τις κορυφαίες δυνατότητες του Forerunner 965:

•              Oθόνη AMOLED: Η φωτεινή και ζωντανή οθόνη AMOLED σας επιτρέπει να βλέπετε εύκολα τις πληροφορίες που χρειάζεστε, ακόμα και σε έντονο φως.

•              Στεφάνη τιτανίου: Η ελαφριά και ανθεκτική στεφάνη τιτανίου προσθέτει στυλ και αντοχή στο ρολόι σας.

•              Εξελιγμένες μετρήσεις προπόνησης: Το Forerunner 965 παρακολουθεί μια σειρά από μετρήσεις προπόνησης, όπως η καρδιακή συχνότητα, η VO2 max, η κατάσταση φόρτισης της προπόνησης και η εκτίμηση του χρόνου αποκατάστασης.

•              Συμβουλές αποκατάστασης: Το Forerunner 965 σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές αποκατάστασης, ώστε να μπορείτε να κάνετε τις σωστές επιλογές για να προετοιμαστείτε για τον επόμενο αγώνα σας.

Μείνετε συντονισμένοι στο Ράδιο Πρώτο για να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να γίνετε ο τυχερός νικητής αυτού του εκπληκτικού δώρου!

Ο μεγάλος διαγωνισμός έχει ξεκινήσει και η ευκαιρία είναι δική σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες που θα ακούσετε στον αέρα μας και ετοιμαστείτε για μια εμπειρία που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα!

Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!