ΜΕΝΟΥ

Γίνε το Ξωτικό MAS: Απερίγραπτη η ανταπόκριση και προσφορά του κόσμου MAS!

Αυτά τα Χριστούγεννα, οι Yπεραγορές MAS, πιστές στην κοινωνική τους προσφορά, σκόρπισαν τη μαγεία των Χριστουγέννων στις παιδικές ψυχές όλης της Κύπρου. Σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο «Ομάδα Aγάπης», δημιουργήθηκε εργοστάσιο παιχνιδιών και μοίρασε χαμόγελα σε όλα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Το κοινό συνεισέφερε χριστουγεννιάτικα δώρα και παιχνίδια, χρησιμοποιημένα αλλά σε καλή κατάσταση, σε όλες τις Yπεραγορές MAS. Τα δώρα ήταν τυλιγμένα και συμπεριελάμβαναν μια μικρή ευχή και μια καρτούλα, στην οποία αναγραφόταν η ηλικία και το φύλο των παιδιών, για τα οποία προοριζόταν το κάθε δώρο. Αυτή τη χρονιά, η συμμετοχή και δοτικότητα του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με πληθώρα δώρων να κατακλύζουν τις υπεραγορές MAS.

Βάσει ερευνών, μεγάλο ποσοστό των παιδιών της Κύπρου ζει σε συνθήκες εισοδηματικής φτώχιας, καθώς στερείται βασικών αγαθών για την επιβίωσή του. Αφουγκραζόμενες τις κοινωνικές ανάγκες και ευαισθητοποιημένες στο θέμα της παιδικής φτώχιας, οι Yπεραγορές MAS συνεισέφεραν με το δικό τους τρόπο, ώστε κανένα παιδί να μη μείνει χωρίς χριστουγεννιάτικο δώρο αυτές τις γιορτές.

Υπεραγορές MAS – Δίπλα στα παιδιά MAS.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!