ΜΕΝΟΥ

Ο Γιάννης Πλούταρχος έρχεται στο NAVA

Ο Γιάννης Πλούταρχος με την μοναδική λαϊκή φωνή του δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Έχει κερδίσει την αγάπη και τον θαυμασμό του κοινού και παραμένει για δεκαετίες στις καρδιές και την κορυφή των προτιμήσεών μας.

Αυτό το καλοκαίρι μας  χαρίζει ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές με μία σειρά συναυλιών στην Ελλάδα και την Κύπρο, έχοντας μαζί του τον Γιώργο Κακοσαίο και την Κατερίνα! Ένα μοναδικό live έρχεται στο Nava αυτή την Παρασκευή με τον μεγάλο καλλιτέχνη να ερμηνεύει παλιές και νέες επιτυχίες του.

Μαζί του θα είναι ο Γιώργος Κακοσαίος, πολλά υποσχόμενος που μας έχει ήδη «μαγέψει» με τα singles που κατακτούν τα ραδιοφωνικά charts και η Κατερίνα, που με τη βελούδινη φωνή της ερμηνεύει παλιές μεγάλες επιτυχίες που έχουν αφήσει ιστορία στο ελληνικό τραγούδι.

Χορηγός επικοινωνίας για όλα τα live των καλλιτεχνών θα είναι το Ράδιο Πρώτο που αυτό το καλοκαίρι επενδύει και στην ψυχαγωγία του κοινού, ανταποκρινόμενο στην ανάγκη μας να διασκεδάσουμε όσο ποτέ.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιουλίου. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00. Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο τηλέφωνο 22 777744.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!