ΜΕΝΟΥ

For the One You Love – Το Nicosia Mall γιορτάζει τον έρωτα

To μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας γιορτάζει την ημέρα των ερωτευμένων και χαρίζει μεγάλα δώρα, σε τρεις μοναδικούς τυχερούς.

O φτερωτός θεός του έρωτα ρίχνει τα βέλη του στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου, που έχει στηθεί για χάρη του. Σ’ ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον, γεμάτο καρδιές, λουλούδια, αμέτρητες προσφορές και εκπτώσεις, το Nicosia Mall προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε ένα τυχερό να διεκδικήσει ένα μεγάλο δώρο από τα καταστήματα Swarovski αξίας €475 και άλλους δυο τυχερούς να διεκδικήσουν από ένα δώρο αξίας €150.

Σ’ αυτή τη συναρπαστική shopping εμπειρία, που χαρίζει το αγαπημένο σας εμπορικό κέντρο, έρχονται να προστεθούν λοιπόν, δυο incredible διαγωνισμοί. Στο ‘Flower Wall Competition’ έχετε την ευκαιρία να μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε το μεγάλο δώρο από Swarovski αξίας €475, με μια σέλφι που θα βγάλετε στον εντυπωσιακό τοίχο με τα πανέμορφα λουλούδια, ακολουθώντας τα πιο κάτω απλά βήματα:

  • Βγάλε φωτογραφία με την/τον αγαπημένο/ή σου μπρoστά απο το Flower Wall που βρίσκεται κοντά από το κατάστημα Swarovski στο Nicosia Mall
  • Ανέβασε την στο Instagram σαν story ή σαν post κάνοντας tag το Nicosia Mall και το Shinecyp

Ο δεύτερος διαγωνισμός ‘For the One you Love’, που θα αναδείξει δυο τυχερούς, οι οποίοι θα κερδίσουν από ένα δώρο Swarovski αξίας €150 το ένα, πραγματοποιείται μέσα από το Instagram, ως εξής:

  • Κάντε ‘follow’ τον λογαριασμό του Nicosia Mall και του Shinecyp στο Instagram
  • Προσθέστε με tag τον αγαπημένο/ή σας
  • Προσθέστε με Ηashtag #ForTheOneYouLove στα σχόλια της φωτογραφίας

Το Νicosia Mall, σας περιμένει λοιπόν μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου χαρίζοντάς σας μοναδικές στιγμές και ευχάριστες εκπλήξεις. Γι’ αυτό κι εσείς, απολαύστε τη βόλτα σας στο αγαπημένο σας εμπορικό κέντρο και απαθανατίστε τον έρωτά σας στην πιο incredible εκδοχή του!

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!