ΜΕΝΟΥ

Foody Market: Άνοιξε το πρώτο super-γρήγορο supermarket στη Λεμεσό

Το Foody ανακοίνωσε το άνοιγμα του Foody  , του πρώτου super-γρήγορου supermarket τώρα και στη Λεμεσό.

Το Foody ανακοίνωσε το άνοιγμα του Foody Market, του πρώτου super-γρήγορου supermarket τώρα και στη Λεμεσό. Το κατάστημα, το οποίο παραδίδει μόνο με delivery, προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων, από φρέσκα φρούτα και λαχανικά, γαλακτομικά προϊόντα, φρέσκο κρέας μέχρι είδη καθαριότητας και προϊόντα παιδικής φροντίδας.

Οι χρήστες μπορούν να παραγγείλουν μέσω της εφαρμογήςτου Foody (σε iOS και Android) ή της ιστοσελίδας και η παραγγελία θα είναι σε λίγα λεπτά κοντά τους.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε την επιλογή του Foody Market τώρα και στη Λεμεσό. Η Λεμεσός ήταν μια από τις πόλεις που είχαν έντονη ζήτηση για το κομμάτι του Quick Commerce, γι’αυτό και επενδύσαμε στρατηγικά για να παρέχουμε αυτή την υπηρεσία” . Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ευκολία στον πελάτη με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, γρήγορο χρόνο παράδοσης και μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων έχει ως αποτέλεσμα μια εντυπωσιακή εμπειρία”, σχολίασε ο Μάριος Χριστοδούλου, Head of Quick Commerce.

Το Foody Market είναι διαθέσιμο από τις 08:00 έως τις 23:00, 7 ημέρες την εβδομάδα πλέον σε Λεμεσό, Λευκωσία και Λάρνακα. Επιπλέον, οι χρήστες του Foody έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν live την εξέλιξη της παραγγελίας τους, από την στιγμή που το κατάστημα λαμβάνει την παραγγελία τους, μέχρι τη στιγμή που φτάνει στην πόρτα τους.

“Το επίκεντρο μας είναι οι χρήστες μας και θέλουμε να τους βοηθήσουμε στις έκτακτες ανάγκες του νοικοκυριού, στα  καθημερινά τους ψώνια μέχρι και το ψώνισμα του μήνα. Με το Foody Market, μπορείς να παραγγείλεις τα απαραίτητα με μόνο 2 κλικ, με την παραγγελία να φτάνει κοντά σου πολύ γρήγορα.”, ανέφερε καταληκτικά ο Ιωάννης Δημητρίου, Operations Manager του Foody Market.

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!