ΜΕΝΟΥ

Φιλανθρωπική Συναυλία «Ένα Τραγούδι, Μια Ευχή»

4 γυναίκες νίκησαν τον καρκίνο και τραγούδησαν για τη ζωή!

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, τη  φιλανθρωπική συναυλία με τίτλο «Ένα Τραγούδι, Μια Ευχή», που παρουσίασε ο Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», στο πλημμυρισμένο από αγάπη, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου. Η δύναμη της μουσικής, έστειλε για άλλη μια φορά το πιο ηχηρό μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας, θάρρους και αλληλεγγύης.

Τέσσερις αξιοθαύμαστες γυναίκες, πραγματικές μαχήτριες της ζωής, ένωσαν τις φωνές τους, για να στηρίξουν παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις. Νάσια Τραχωνίτου, Παμπίνα Κοντέα, Γεωργία Κόμπου και Νεφέλη Αντωνίου, μοιράστηκαν τις προσωπικές τους ιστορίες, εμπνέοντας με το δυναμισμό και τη θέληση τους, όλους όσοι παλεύουν με τον καρκίνο.

Τις μοναδικές ερμηνείες τους, έντυσε μουσικά η Φιλαρμονική της Αστυνομίας Κύπρου, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου, Υπαστυνόμου Θεόδωρου Ηροδότου, δίνοντας μια ακόμα πιο ιδιαίτερη διάσταση, στη συναισθηματικά φορτισμένη βραδιά.

Ο εμπνευστής της συναυλίας Παθολόγος-Ογκολόγος, Δρ. Γιώργος Άστρας, ο οποίος βρίσκεται, καθημερινά, στο πλευρό εκατοντάδων συνανθρώπων μας, που δίνουν τη δική τους μάχη με την ασθένεια, εξέφρασε το θαυμασμό του για τη δύναμη ψυχής των τριών γυναικών, ενώ υπογράμμισε την έντονη επιθυμία τους να γίνουν κοινωνοί της εμπειρίας που βίωσαν, ώστε να βοηθήσουν άλλες γυναίκες και να προσφέρουν στήριξη, αλλά και μια μελωδική αγκαλιά στα παιδιά.

Τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή», για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Προέδρος του Συνδέσμου Γιώργος Πενηνταέξ, κάθε βοήθεια είναι σημαντική και πολύτιμη, καθώς εκπληρώνει ευχές και επιθυμίες παιδιών, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και στη Λεμεσό τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Η συναυλία «Ένα Τραγούδι, Μια Ευχή», τελούσε υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας και Υψηλής Προστάτιδας του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», κας Φιλίππας Καρσερά – Χριστοδουλίδη, οποία φανερά συγκινημένη επεσήμανε ότι η πρωτοβουλία των τριών ηρωίδων – γυναικών είναι αξιέπαινη, καθώς όπως είπε, αντλώντας δύναμη από τη δική τους προσωπική εμπειρία, έστειλαν μηνύματα θάρρους και ελπίδας στα παιδιά και στις οικογένειες τους που δίνουν το δικό τους προσωπικό αγώνα. Η Φιλανθρωπική Συναυλία πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη αρωγή των: Astras Oncology Network, Takirra Investment Corporation, Remedica, McDonald’s και Cyta.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!