ΜΕΝΟΥ

Το φετινό Μπλακ Φράιντεϊ του Κωτσόβολου θα σε κάνει να πεις «Κωτσοβ…ΟΛΕ!»

Η νέα σπαρταριστή Μπλακ Φράιντεϊ καμπάνια του Κωτσόβολου, έρχεται για να σατιρίσει τις παράλογες και τρελές στιγμές της καθημερινότητάς μας, χαρίζοντάς μας άφθονο γέλιο.

Αυτή τη χρονιά το εκρηκτικό Κωτσοβολικό δίδυμο ντύνει με ένα θρυλικό κομμάτι την καμπάνια Μπλακ Φράιντεϊ του Κωτσόβολου, που έρχεται να σχολιάσει όλα τα… ποροπομπέιρο της καθημερινότητας και να μας φέρει τα πιο… τουμπανέιρο νέα από τον Κωτσόβολο. Μας υπόσχεται τιμές φθηνέιρο, εξυπηρέτηση και παράδοση πιστολέιρο, πλάνο δόσεων ευκολέιρο, αμέτρητες επιλογές σε 3 καταστηματέιρο και φυσικά αμέτρητες εκπλήξεις στο ντιτζιταλέιρο!

Γιατί όσα παράλογα και αν ακούσεις, τουλάχιστον ξέρεις ότι θα έρθει το Μπλακ Φράιντεϊ του Κωτσόβολου, που θα σε κάνει να πεις… «Κωτσοβ… ΟΛΕ!».

  • Παράδοση μέσα σε 24 ώρες και παραλαβή της ηλεκτρονικής σου παραγγελίας σε μόλις 20’ σε ένα από τα 3 Quick Points των καταστημάτων Κωτσόβολος
  • Εγγύηση & Ασφάλεια για να έχεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι και τη λειτουργία της συσκευής σου στο 100%
  • Ευέλικτους τρόπους πληρωμής με το Πλάνο Δόσεων και άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτα και
  • Εύκολες αγορές τηλεφωνικά στο 2245 9999 και online στο kotsovolos.cy.

Ανακάλυψε εδώ περισσότερες πληροφορίες και μείνε συντονισμένος, γιατί στο φετινό Μπλακ Φράιντεϊ του Κωτσόβολου μαζί με τις απίθανες προσφορές, έρχονται πολλά δώρα και εκπλήξεις!

Δες παρακάτω τις δύο πρώτες editions της φετινής Μπλακ Φράιντεϊ καμπάνιας:

Λάδι edition: Άσε τα ποροπομπέιρο, έρχεται ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΪΝΤΕΪ τουμπανέιρο!

Ενοίκιο edition: Βαρέθηκες τα ποροπομπέιρο; Έρχεται ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΪΝΤΕΪ τουμπανέιρο!

***

Για περισσότερα νέα της εταιρείας επισκεφθείτε την εταιρική μας σελίδα: https://corporate.kotsovolos.cy/ 

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Currys plc)

Στην Κωτσόβολος πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας και των 3.000 ανθρώπων μας. Εφαρμόζουμε πρώτα σε εμάς τους ίδιους την φιλοσοφία μας, το να ενδυναμώνουμε δηλαδή τους ανθρώπους για μια καλύτερη ζωή. Επενδύουμε στο δίκτυο των 95 καταστημάτων μας σε Ελλάδα και Κύπρο, δημιουργώντας δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα projects για τους ανθρώπους μας. Στόχος μας να αναδεικνύεται και να ενισχύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων μας για δημιουργία. Η καινοτομία είναι το πάθος μας, σχεδιάζουμε το αύριο και, εδώ και 73 χρόνια, φέρνουμε πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η καθημερινή μας πρόκληση, να κάνουμε τη διαφορά, ώστε όλοι μας να είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης.

Σχετικά με την Currys

Η Currys plc είναι μία κορυφαία διεθνής omnichannel εταιρία προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας, με λειτουργία τόσο μέσω του διαδικτύου, όσο και μέσω των 830 καταστημάτων που διαθέτει, με 32.000 υπαλλήλους σε 8 χώρες. Η Currys είναι Νο1 στις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιρλανδίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Ελλάδας. Με ευρεία γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνει τους πελάτες της να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα καλύτερα προϊόντα τεχνολογίας για τις ανάγκες τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Ο όμιλος Currys δραστηριοποιείται στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία με την επωνυμία Currys, στις Σκανδιναβικές χώρες με την επωνυμία Elkjøp και στην Ελλάδα με την επωνυμία Κωτσόβολος.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!