ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΟΥΖΙΝΑ DASH ΑΞΙΑΣ 15.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ RADIO PROTO CYPRUS ΣΤΟ FACEBOOK

Ένα μοναδικό δώρο αξίας 15.000 ευρώ από την εταιρεία DASH αναζητά τον τυχερό ακροατή / ακροάτρια μας. Ακολουθήστε τη σελίδα μας Radio Proto Cyprus στο Facebook και διεκδικήστε μια ολοκαίνουρια ολοκληρωμένη γερμανική κουζίνα με την υπογραφή της DASH. O διαγωνισμός ξεκινάει την Παρασκευή 29 Απριλίου και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου.

Δηλώστε συμμετοχή μέσα από τη σελίδα Radio Proto Cyprus στο Facebook με τα απλά βήματα:

 • Ακολούθησε το Radio Proto Cyprus και Dash Kitchen Cyprus στο Facebook
 • Κάνε tag στα σχόλια εκείνον/η για τον/ην οποίο/α θα μαγειρέψεις πρώτα στην ολοκαίνουρια κουζίνα σου αξίας 15.000 ευρώ

 

Γερμανικές Κουζίνες DASH.

Ποιοτικές κουζίνες με εργονομικό σχεδιασμό και υψηλή αισθητική.

Σχεδιάζουμε την κουζίνα που πάντα θέλατε ακριβώς όπως σας ταιριάζει με βάση τις δικές σας καθημερινές ανάγκες.

Οι έμπειροι διακοσμητές μας μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε και να σχεδιάσετε τη κουζίνα που σας ταιριάζει και θα κάνει την κάθε σας μέρα καλύτερη.

Διαθέτουμε μία ευρεία γκάμα σχεδίων και χρωμάτων από μοντέρνες, κλασικές και exclusive κουζίνες, φτιαγμένες από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Σας δείχνουμε διαφορετικούς τύπους εντοιχιζόμενων κουζινών, υπέροχα στοιχεία διακόσμησης, χρώματα και τελειώματα, ειδικές αρχιτεκτονικές λύσεις, υψηλής ποιότητας τεχνολογικές λύσεις για εντοιχιζόμενες κουζίνες και ευέλικτα αξεσουάρ.

Παρέχουμε εγγυήσεις για κάθε κουζίνα που τοποθετούμε και φροντίζουμε κάθε πελάτης να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα.

Θα μας βρείτε στη Λ. Αθαλάσσης 55 και στα εξής μέσα

WEBSITE: http://www.dashkitchens.com.cy

FB: https://www.facebook.com/DashKitchenCyprus

INSTA: https://www.instagram.com/dashkitchens.cy/

Όροι και Προϋποθέσεις:
 1. Η Εταιρεία με την επωνυμία “Eκδοτικός Οίκος Δίας Δημόσια Λτδ”, (“Διοργανώτρια”), προκηρύσσει προωθητική ενέργεια με τον τίτλο “DASH” (εφεξής “Διαγωνισμός”).
 2. Δικαίωμα Συμμετοχής στον Διαγωνισμό: Στον Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Kύπρου άνω των δεκαοκτώ (18) ετών.
 3. Ρητά δηλώνεται και διευκρινίζεται ότι από τον Διαγωνισμό αποκλείονται οι εργαζόμενοι του Εκδοτικού Οίκου Δίας Δημόσια Λτδ, Αχιλλέας Γιάγκου & Υιοι Λτδ και της ΑΙΚΕ Target Ltd καθώς και των συνδεδεμένων αυτών επιχειρήσεων, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς των ανωτέρω μέχρι β’ βαθμού συγγένειας ως επίσης και όσοι χρησιμοποιούν ψευδώνυμο κατά τη χρήση της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η ταυτοποίηση τους.
 4. Σε περίπτωση που πρόσωπο το οποίο εμπίπτει σε οποιαδήποτε από τις πιο πάνω κατηγορίες υποβάλει συμμετοχή στο Διαγωνισμό, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τον αποκλείσει. Εάν η ιδιότητα του προσώπου αποκαλυφθεί μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει και να απαιτήσει επιστροφή του δώρου.
 5. Διάρκεια του Διαγωνισμού: Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 26/04/22 ώρα 10:00 έως και 24/06/22 ώρα 10:00 (“Διάρκεια”).
 6. Τρόπος Συμμετοχής στον Διαγωνισμό – Κληρώσεις: Με την επιφύλαξη των όρων του παρόντος κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό, με μία συμμετοχή ανά άτομο, εφόσον πράξει τα σχετικά ζητούμενα στις οδηγίες της ανάρτησης του Διαγωνισμού. Ως έγκυρες Συμμετοχές νοούνται οι συμμετοχές που θα υποβληθούν εντός της προβλεπόμενης διάρκειας του διαγωνισμού, όπως ορίζεται στο σημείο 4.
 7. Στην Κλήρωση θα συμμετέχουν μόνο οι συμμετοχές που υποβάλλονται σε συμμόρφωση με τους Όρους και Προϋποθέσεις. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει κάθε συμμετέχοντα που παραβιάζει τους Όρους και Προϋποθέσεις, ή συμμετοχές που παρουσιάζουν ανέντιμη ή απαράδεχτη συμπεριφορά.είναι αυτή που παρουσιάζεται στη φωτογραφία του διαγωνισμού
 8. Η κλήρωση θα γίνει με τυχαία κλήρωση με την χρήση λογισμικού και θα αναδείξει  1 (ένα) νικητή/τρια  και  1 (ένα) επιλαχόν/ούσα.
 9. Δώρο: Το δώρο είναι μία κουζίνα DASH αξίας €15.000 με τις κάτωθι προδιαγραφές. Η κουζίνα είναι αυτή που παρουσιάζεται στη φωτογραφία του διαγωνισμού Η κουζίνα περιλαμβάνει λευκό πάγκο από μελαμίνη και αν ο νικητής/ η νικήτρια επιθυμεί να τοποθετήσει άλλο υλικό, το κόστος θα επιβαρύνει τον ίδιο/την ίδια. Στη κουζίνα δεν συμπεριλαμβάνονται ηλεκτρικές συσκευές. Στη κουζίνα συμπεριλαμβάνεται νεροχύτης και βρύση από Inox και η βρύση όλοι οι μηχανισμοί και οι κρυφοί φωτισμοί. Οικοδομικές, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες για την τοποθέτηση και/η την αφαίρεση υφιστάμενης κουζίνας επιβαρύνουν τον νικητή/την νικήτρια. Για οποιασδήποτε αλλαγές στο σχεδιασμό ή στα υλικά  , το κόστος επιβαρύνει τον νικητή/ την νικήτρια. Η κουζίνα παραδίδεται με 3 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης από την DASH.
 10. Το Δώρο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται σε άλλα πρόσωπα και δεν ανταλλάσσεται με χρηματικό ποσό.
 11. Ενημέρωση για Παράδοση των Δώρων: Ο νικητής ή η νικήτρια θα ανακοινωθεί εντός 7
 12. εργάσιμων ημερών από την ημέρα της κλήρωσης στο Facebook στην σελίδα με την επωνυμία «radioprotocyprus» και στην σελίδα με την επωνυμία «Dash Kitchens», σύμφωνα με τα οριζόμενα υπό 5 ανωτέρω και θα ειδοποιηθεί μέσω σχολίου στο post του διαγωνισμού. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή/νικήτρια του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της ανακοίνωσης του νικητή/νικήτριας, ή σε περίπτωση που σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο κριθεί ότι η συμμετοχή του/της δεν ήταν έγκυρη, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του Δώρου, το οποίο μεταφέρεται στον επιλαχόντα/χούσα που θα έχει αναδειχθεί από την κλήρωση.
 13. Ο νικητής/Η νικήτρια θα πρέπει να παραλάβει το δώρο σε συνεννόηση με το κατάστημα DASH. Το δώρο θα παραδίδεται μόνο με την επίδειξη ταυτότητας.. Στη περίπτωση παράδοσης εντός της επαρχίας Λευκωσίας, η παράδοση είναι δωρεάν, σε περίπτωση παράδοσης εκτός της επαρχίας Λευκωσίας, το κόστος θα επιβαρύνει τον νικητή/την νικήτρια.
 14. Ευθύνη Διοργανώτριας: Η Διοργανώτρια δεν θα ευθύνεται για την εξυπηρέτηση μετά την παραλαβή του δώρου, δεδομένου ότι η ευθύνη της Διοργανώτριας περιορίζεται στην παράδοση των δώρου στον νικητή/στην νικήτρια. Η Διοργανώτρια δεν θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι προσωρινώς αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής οποιουδήποτε συμμετέχοντα από το σύστημα καταχώρησης συμμετοχών στον Διαγωνισμό και ανάδειξης του νικητή/της νικήτριας. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Διοργανώτριας θα περιορίζεται στην αξία του δώρου και σε καμία περίπτωση δεν θα εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.
 15. Το Δώρο που θα δοθεί στο πλαίσιο του Διαγωνισμού είναι προσωποπαγή και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα προϊόντα ή δώρα.
 16. Διευκρινίζεται ότι η Διοργανώτρια ουδέν κόστος καλύπτει, το οποίο ενδεχομένως δημιουργηθεί στο πρόσωπο του νικητή/της νικήτριας εκ της αξιοποίησης των δώρων πέραν των αναφερομένων στο παρόν.
 17. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή/και να ανακαλέσει τον Διαγωνισμό ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του ή/και οποιονδήποτε άλλο όρο του κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, τον τρόπο παροχής τους και τον αριθμό τους με ειδοποίηση πριν από την έναρξη ισχύος της μεταβολής. Η Διοργανώτρια μπορεί επίσης να διακόψει ή να ακυρώσει τον Διαγωνισμό χωρίς ειδοποίηση για οποιοδήποτε λόγο. Στις περιπτώσεις αυτές η Διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των Συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου.
 18. Ο νικητής/Η νικήτρια δίνουν στη Διοργανώτρια το δικαίωμα καθώς και την ρητή τους συγκατάθεση όσον αφορά τη δημοσίευση του ονόματός τους σε σχόλιο κάτω από τη δημοσίευση της ανάρτησης για τον διαγωνισμό, για διαφημιστικούς σκοπούς, χωρίς αμοιβή ή προ-απαιτούμενη συγκατάθεση.
 19. Στο πλαίσιο του παρόντος Διαγωνισμού η Διοργανώτρια δεν θα τηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων. Η συμμετοχή κάθε διαγωνιζόμενου στον Διαγωνισμό και η γνωστοποίηση των στοιχείων του στη Διοργανώτρια αποτελεί ρητή συγκατάθεσή τους για τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων αυτών από τη Διοργανώτρια και/ή τους συνεργάτες της προς σκοπό της κλήρωσης και μόνο. Η διαχείριση αυτή των δεδομένων θα πραγματοποιείται εντός του νομικού πλαισίου και υπό τις εγγυήσεις που θέτει ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR) και η εκάστοτε εσωτερική νομοθεσία. Μετά την αποπεράτωση του Διαγωνισμού τα προσωπικά στοιχεία των Συμμετεχόντων θα διαγραφούν σε έναν μήνα.
 20. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων και προϋποθέσεων.
 21. Με την υποβολή των δεδομένων, ο χρήστης επιβεβαιώνει ότι έχει διαβάσει και συμφωνήσει με τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις που διέπουν τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, όπως και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Εκδοτικού Οίκου Δίας Δημόσια Λτδ, όπως δημοσιεύεται διαδικτυακά στην ιστοσελίδα www.radioprotocyprus.com και συμπληρώνει τους παρόντες όρους.
 22. Οι Όροι και Προϋποθέσεις διέπονται από το Κυπριακό Δίκαιο. Κάθε διαφορά που προκύπτει σε σχέση με τους παρόντες όρους ή το Διαγωνισμό υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!