ΜΕΝΟΥ

Οφθαλμολογικές Επεμβάσεις Laser με υπερσύγχρονη τεχνολογία στο AMC Limassol

Με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την ανάπτυξη ενός δικτύου ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας, το American Medical Center Limassol ενημερώνει το κοινό για τη λειτουργία του νέου υπερσύγχρονου Οφθαλμολογικού Τμήματος, για επεμβάσεις laser αντιμετώπισης μυωπίας, αστιγματισμού και υπερμετρωπίας.

Στο πλαίσιο αυτό, το AMC Limassol έχει εξοπλιστεί με τo πρωτοπόρο laser-σουίτα Wavelight Refractive Suite (Alcon Femtosecond Laser FS200 και Alcon Excimer Laser EX500), επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση του για εγκατάσταση εξοπλισμού τελευταίας γενιάς, στη βάση των πιο σύγχρονων διεθνών προτύπων.

Έχει επίσης εγκατασταθεί προηγμένος διαγνωστικός εξοπλισμός που αναλύει τα μοναδικά ανατομικά χαρακτηριστικά κάθε ματιού και μεταφέρει τα δεδομένα στα θεραπευτικά laser. Δίνεται έτσι η δυνατότητα στον ιατρό να προσφέρει εξατομικευμένες θεραπείες διόρθωσης της όρασης (custom laser vision correction).

Το AMC Limassol έχει αρχίσει ήδη να δέχεται ασθενείς οι οποίοι επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στη συγκεκριμένη τεχνολογία αιχμής. Σημειώνεται ότι οι επεμβάσεις laser μυωπίας, αστιγματισμού και υπερμετρωπίας δεν καλύπτονται από το Γενικό Σύστημα Υγείας.

Όλες οι επεμβάσεις laser πραγματοποιούνται από συνεργάτες Χειρουργούς Οφθαλμίατρους με τοπική αναισθησία, δηλαδή με αναισθητικές σταγόνες στην επιφάνεια του ματιού. Αμέσως μετά την επέμβαση, ο ασθενής επιστρέφει στο σπίτι του.

Πληροφορίες και ραντεβού: AMC Limassol | Χριστοδούλου Παπαδάκη & Αρχιεπισκόπου Λεοντίου Α’| 3022 Λεμεσός | Τηλ: 25 859359.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!