ΜΕΝΟΥ

Το EvZeen.com γιορτάζει τα 5α του γενέθλια και μοιράζει επιπλέον εκπτώσεις και δώρα!

Το δημοφιλές κυπριακό ηλεκτρονικό κατάστημα EvZeen.com με περηφάνια γιορτάζει 5 χρόνια λειτουργίας! Ξεκίνησε τις εργασίες του τον Ιούνη του 2019 και έκτοτε έχει καθιερωθεί σαν ένας αξιόπιστος online προορισμός που προσφέρει στον καταναλωτή τη δυνατότητα διαδικτυακών αγορών σε καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα φροντίδας υγείας, ευεξίας και ομορφιάς!

Σαν ένδειξη εκτίμησης προς το καταναλωτικό κοινό για τη διαχρονική εμπιστοσύνη και υποστήριξη του, το EvZeen.com γιορτάζει αυτό το ορόσημο προσφέροντας από τις 20 Ιουνίου μέχρι και τις 7 Ιουλίου επιπλέον έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα (Ισχύουν Όροι & Εξαιρέσεις)! Εφαρμόζοντας κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τον εκπτωτικό κωδικό BD5 ο πελάτης λαμβάνει 10% επιπλέον έκπτωση στις ήδη μειωμένες τιμές και μεγάλες προσφορές του EvZeen.com! Παραγγέλλοντας έγκαιρα έχετε τη δυνατότητα να εξοικονομήσετε μέχρι και 40%! Όλες οι παραγγελίες, ανεξάρτητα αξίας, είναι με Δωρεάν Delivery σε όλη την Κύπρο!

Πέραν τούτου, όσοι υφιστάμενοι ή νέοι συνδρομητές του EvZeen.com κάνουν έστω και μία παραγγελία από τις 20 Ιουνίου μέχρι και τις 7 Ιουλίου, θα λάβουν μέρος σε κλήρωση που θα γίνει στις 12 Ιουλίου και που θα αναδείξει 5 νικητές οι οποίοι θα κερδίσουν από μία δωροκάρτα αξίας €30 για δωρεάν ψώνια στο EvZeen.com! Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της ιστοσελίδας ενώ θα ενημερωθούν και τηλεφωνικώς. Οι δωροκάρτες θα αποσταλούν στον κάθε νικητή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η γκάμα προϊόντων του EvZeen.com, η οποία συνεχώς εμπλουτίζεται για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του αγοραστικού κοινού, περιλαμβάνει πέραν των 1000 προϊόντων από γνωστά brands προσωπικής φροντίδας, περιποίησης και ομορφιάς, συμπληρώματα διατροφής, οδοντιατρικά προϊόντα, προϊόντα βρεφικής και παιδικής διατροφής, ειδικής διατροφής και πολλά άλλα. Προσφέρονται επίσης χρήσιμες πληροφορίες για τη χρήση των προϊόντων και συμβουλές υγείας μέσα από σχετικά άρθρα. Επιπλέον, το EvZeen.com ανταμείβει τους συνδρομητές του μέσω διαφόρων προγραμμάτων ανταμοιβής πιστών πελατών!

Στο EvZeen.com, η ποιότητα, η ασφάλεια και η αυθεντικότητα των προϊόντων που εμπορεύεται παραμένουν υψηλές προτεραιότητες. Όλα τα προϊόντα φυλάσσονται και ετοιμάζονται για παράδοση σε αποθήκη πιστοποιημένη με τα υψηλότερα πρότυπα φύλαξης.  

Η ομάδα του EvZeen.com παραμένει έτοιμη να εξυπηρετήσει με πρωταρχικό στόχο κάθε πελάτης να είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την όλη αγοραστική εμπειρία του, ενώ παράλληλα ευχαριστεί θερμά το αγοραστικό κοινό για τη στήριξη του σε αυτά τα 5 χρόνια εποικοδομητικής διαδρομής! Είναι αυτή η στήριξη που τροφοδοτεί το πάθος για συνεχή ανάπτυξη!

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση ή για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέστε το τηλεφωνικό κέντρο του EvZeen.com στο 77778200, ενώ μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε το ηλεκτρονικό κατάστημα και στα social media.

Facebook: https://www.facebook.com/evzeeneshop/

Instagram: https://www.instagram.com/evzeencom/

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!