ΜΕΝΟΥ

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων – Ψηφιακή, με χιλιάδες εκπτώσεις και προνόμια!

Εκατομμύρια νέοι σε περισσότερες από τριάντα ευρωπαϊκές χώρες, απολαμβάνουν χιλιάδες εκπτώσεις και προνόμια! Εσύ γιατί να αποτελείς εξαίρεση; Μάθε τώρα τι έχεις να κερδίσεις και απόκτησε γρήγορα και εύκολα την (ψηφιακή!) Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων. Επωφελήσου κι εσύ!

Αν είσαι νέος ηλικίας 13 έως 30 χρόνων, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου σε προσκαλεί να γίνεις μέλος της μεγάλης οικογένειας των 6 εκατομμυρίων νέων σε όλη την Ευρώπη, που είναι ήδη κάτοχοι της κάρτας και απολαμβάνουν εκπτώσεις και προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες σε τομείς όπως πολιτισμό, εκπαίδευση, τουρισμό, υγεία, αθλητισμό, ομορφιά, διασκέδαση, εστίαση, τηλεφωνία κ.α.

Βασικά πλεονεκτήματα της Κάρτας Νέων είναι, πρώτον, ότι είναι ευρωπαϊκή, δεν ισχύει μόνο στην Κύπρο αλλά και σε περισσότερες από 30 χώρες της Ευρώπης, όπου μπορείς να αξιοποιήσεις τα ειδικά προνόμια που σου προσφέρει, στη διάρκεια των σπουδών, στα ταξίδια και στις μετακινήσεις σου. Δεύτερον, είναι ψηφιακή, αποθηκευμένη στο κινητό σου, για άμεση και εύκολη χρήση ανά πάσα στιγμή.

Η εκπτωτική αυτή κάρτα, στην Κύπρο εκδίδεται από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου με κόστος μόλις 10 ευρώ τον χρόνο, ενώ η συνδρομή για φοιτητές είναι εντελώς δωρεάν, με επιπρόσθετο όφελος 50% έκπτωση στα κυπριακά λεωφορεία. Επιδεικνύοντας την κάρτα, επωφελείσαι με εκπτώσεις που προσφέρουν πέραν των 30.000 επιχειρήσεων, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ευρώπη. Καταστήματα ρουχισμού, αξεσουάρ και άλλων προσωπικών ειδών, εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες, ταξιδιωτικές εταιρείες και ξενοδοχεία, κομμωτήρια και ινστιτούτα ομορφιάς, κινηματογράφοι, θέατρα, μουσεία, συναυλίες, καθώς και πολλές άλλες υπηρεσίες, αποτελούν το δίκτυο συνεργατών του προγράμματος.

Επιπλέον, σε τακτά χρονικά διαστήματα, η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων σου προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσεις διάφορα πλούσια δώρα (π.χ. tablets, smartphones, laptops), μέσω διαγωνισμών που διοργανώνονται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Μ’ ένα κλικ στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων μπορείς να μάθεις περισσότερα (https://europeanyouthcard.onek.org.cy/) και να αποκτήσεις κι εσύ, εύκολα και γρήγορα, τη δική σου ψηφιακή κάρτα.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!