ΜΕΝΟΥ

eSIM από την Primetel, με μόνο 5 ευρώ και δώρο 5GB

Η νέα ψηφιακή κάρτα που πρώτη η Primetel έφερε στην Κύπρο αναβαθμίζει τα επίπεδα ευελιξίας κερδίζοντας την προτίμηση των σύγχρονων χρηστών!

 

Η απόλυτη λύση για όσους χρειάζονται δεύτερο, τρίτο, ακόμα και τέταρτο αριθμό στην ίδια συσκευή για να εναλλάσσουν άμεσα τις διαθέσιμες συνδέσεις ανάλογα με τις ανάγκες τους, είναι εδώ και είναι ψηφιακή!

Η eSIM της Primetel με τις νέες χρήσεις και τη δυνατότητα διατήρησης πολλαπλών τηλεφωνικών αριθμών ανεξάρτητα από τον πάροχο της αρχικής φυσικής κάρτας, κατατάσσεται στην κορυφή των επιλογών ακόμα και των πιο απαιτητικών χρηστών. Η τεχνολογία της την καθιστά ιδιαίτερα εύχρηστη και πρακτική για άτομα που ταξιδεύουν και αναγκάζονται να αλλάξουν σε τοπικό δίκτυο/πάροχο, αλλά και για όσους καλούνται να διαχειρίζονται στο ίδιο κινητό, προσωπική και επαγγελματική γραμμή.

Όντας ενσωματωμένη στις περισσότερες σύγχρονες συσκευές, η ψηφιακή κάρτα ενεργοποιείται με ένα απλό σκανάρισμα QR CODE, άμεσα, εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια!

Για 2ο αριθμό στη συσκευή σου ή περισσότερα mobile data χωρίς δεσμεύσεις και με όποιο πάροχο κι αν έχεις, απλά ενεργοποίησε την eSIM και απόλαυσε την τεχνολογία του μέλλοντος, με μόνο 5 ευρώ και πάρε 5GB δώρο.

Ανακάλυψε κι εσύ τις εντυπωσιακές χρήσεις της κάρτας που δεν υπάρχει, με την eSIM αποκλειστικά από την Primetel. Ενεργοποίησε την άμεσα και μάθε περισσότερα στο primetel.com.cy ή επισκέψου ένα κατάστημα Primetel.

Let’s connect with Primetel eSIM!

Απόκτησε τη: https://primetel.com.cy/get-your-esim-data-bundle-el

Παρακολούθησε το σχετικό Videο:

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/JL5j2Y1KuDM” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!