ΜΕΝΟΥ

Το συναρπαστικό και Εκπαιδευτικό Πάρκο «Εξερεύνησε την Εποχή των Παγετώνων» ζωντανεύει στο Nicosia Mall

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία, σε μια μοναδική έκθεση στον χώρο στάθμευσης του Nicosia Mall, που ανοίγει στις 2 Φεβρουαρίου.

Μια μοναδική έκθεση εκπαιδευτικού χαρακτήρα, έρχεται να εντυπωσιάσει τον επισκέπτη που έχει πλέον κουραστεί με τα παραδοσιακά θέματα και απολαμβάνει την ιδέα να ξεφύγει από τα καθιερωμένα. Πρόκειται για μία συναρπαστική έκθεση, ένα σύγχρονο μοντέλο ανάπτυξης, όπου ο επισκέπτης θα παρακολουθεί, θα αλληλεπιδρά και θα συμμετέχει σε ένα ξεχωριστό ταξίδι στην εποχή των παγετώνων.

Η έκθεση «Εποχή των Παγετώνων» αποτελεί ένα ξεχωριστό υπόδειγμα θεματικού πάρκου στο είδος του. Περιλαμβάνει πρωτότυπες ιδέες που σχεδιάστηκαν, κατά βάση, για τις ανάγκες της οικογενειακής ψυχαγωγίας και των σχολικών επισκέψεων, οι οποίες καλύπτουν όμως και τα ενδιαφέροντα των μεμονωμένων, ενήλικων και ξένων επισκεπτών.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια βιωματική εμπειρία που θα έχει το κοινό ώστε ολοκληρώνοντας την επίσκεψη στον χώρο, να υπάρχει έντονη η αίσθηση ότι ‘έζησε’ και έμαθε πολλά, ενδιαφέροντα, νέα και σημαντικά πράγματα.

Η έκθεση ανοίγει στις 2 Φεβρουαρίου 2024 στον χώρο στάθμευσης του Nicosia Mall.

Διάρκεια έως 3 Μαρτίου 2024.

Επισκέψεις: Δευτέρα – Παρασκευή: 9:00 – 13:00, Οργανωμένες εκδρομές μόνο με ραντεβού

Σάββατο – Κυριακή: 10:00 – 20:00

Για πληροφορίες και κρατήσεις οργανωμένων συνόλων:

•          Τηλ: +357 22055789

•          FΒ: Εξερεύνησε την εποχή των Παγετώνων

•          Website: https://iceagepark.gr/

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!