ΜΕΝΟΥ

Επιστημονικές Διαλέξεις Medochemie

H Medochemie, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Σύγχρονες Εξελίξεις στην Ιατρική», διοργάνωσε και φέτος επιστημονικές διαλέξεις με τίτλο «Μυοκαρδίτιδα-Περικαρδίτιδα το 2023 – Από τη Διάγνωση στη Διαχείριση».

Οι διαλέξεις πραγματοποιήθηκαν στις 2 και 3 Μαρτίου 2023 με ομιλητή τον καθηγητή Γεώργιο Αθανασόπουλο, Διευθυντή του Καρδιολογικού Τομέα του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια των διαλέξεων ο Δρ Αθανασόπουλος ανέλυσε διεξοδικά και εις βάθος τα ζητήματα που σχετίζονται με την μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα, παρουσιάζοντας παράλληλα τις πιο σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης των σοβαρών αυτών ασθενειών.

Καθολική ήταν η διαπίστωση των συμμετεχόντων ιατρών τόσο για το υψηλό επιστημονικό επίπεδο της παρουσίασης, όσο και  για την μεταδοτικότητα του διακεκριμένου καθηγητή .

Με τις φετινές διαλέξεις η Medochemie συνέβαλε για άλλη μια φορά, με τη διάχυση της πιο σύγχρονης και αντικειμενικής επιστημονικής γνώσης στους ιατρούς της Κύπρου, στην ενίσχυση της δυνατότητας για πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας των συμπολιτών μας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι επιστημονικές διαλέξεις της Medochemie, οι οποίες έχουν καταστεί πλέον θεσμός, πραγματοποιούνται για 16η χρονιά, προσελκύοντας το ενδιαφέρον της ιατρικής κοινότητας.

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!