ΜΕΝΟΥ

Όλες σου οι επικοινωνιακές ανάγκες μέσα και έξω από το σπίτι, με μόνο €39,99! Αυτό είναι το EpicOne.

Για πρώτη φορά στην Κύπρο κάτι πραγματικά ΕΠΙΚΟ κάνει την εμφάνισή του! Το νέο Epic One ήρθε για να ταράξει τα νερά.

Ένα νέο πλάνο από την Epic που τα έχει ΟΛΑ! Περιλαμβάνει σταθερή και κινητή επικοινωνία και καλύπτει κάθε σου επικοινωνιακή ανάγκη για μέσα και έξω από το σπίτι, με ένα υπερσύγχρονο δίκτυο και στην καλύτερη τιμή!

Το καινοτόμο Epic One, κυριολεκτικά στα προφέρει ΟΛΑ με μόνο €39,99/μήνα:

  • Fiber Internet 1Gbps για το σπίτι, για να ζεις, να δουλεύεις και να παίζεις με ταχύτητες φωτός χάρη στο υπερσύγχρονο δίκτυο οπτικών ινών της Epic.
  • Epic WiFi Boost, για να απολαμβάνεις το ίντερνετ παντού, διασφαλίζοντας ισχυρό σήμα Wi-Fi σε όποιο σημείου του σπιτιού κι αν βρίσκεσαι.
  • 2 Πλάνα Κινητής 5G Unlimited Max, για απεριόριστα Data στις maximum ταχύτητες, απεριόριστα Λεπτά και SMS.
  • Οικογενειακό πακέτο τηλεόρασης με 37 κανάλια, για μια συναρπαστική εμπειρία ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.

Όλα αυτά σε ένα μοναδικό πλάνο και σε μια απίστευτα χαμηλή τιμή!

Συνδέσου κι εσύ με το Epic Οne και λύσε κάθε επικοινωνιακή ανάγκη του σπιτιού σου, χωρίς κανένα συμβιβασμό σε ταχύτητες και ποιότητα δικτύου με μόνο €39.99 τον μήνα για τους πρώτους 12 μήνες.

Αν οι ανάγκες σου είναι ακόμη μεγαλύτερες, τότε πρόσθεσε στο πλάνο σου μέχρι και 4 πλάνα κινητής 5G Unlimited.

Γιατί να τα κρατάς ξεχωριστά όταν μπορείς να τα έχεις όλα σε Epic One, με μόνο €39,99;

Συνδέσου τώρα σε καταστήματα της Εpic σε όλη την Κύπρο, σε καταστήματα επιλεγμένων συνεργατών, online, καθώς και τηλεφωνικώς στο 159.

Περισσότερες πληροφορίες, όροι & προϋποθέσεις:  www.epic.com.cy

Σχετικά με την Epic

H Εpic είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός πάροχος τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, internet και τηλεόρασης. Ο επιχειρηματικός βραχίονας της Epic καλύπτει όλες τις επικοινωνιακές ανάγκες μιας επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους, από τις πιο απλές μέχρι τις πιο εξειδικευμένες, πάντα σε συνδυασμό με την απαράμιλλη στήριξη του έμπειρου προσωπικού της. Aπό το 2020, η Epic βραβεύτηκε πέντε φορές, λαμβάνοντας 3 φορές το βραβείο “Best Mobile Network in Test” από την ανεξάρτητη εταιρεία αξιολόγησης δικτύων umlaut και 2 φορές το βραβείο “Fastest Mobile Network in Cyprus” από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων διαδικτύου Ookla. Η Epic ανήκει στη Monaco Telecom, τον πάροχο τηλεπικοινωνιών του Πριγκιπάτου του Μονακό, και είναι μέλος μιας οικογένειας δυναμικών ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, η οποία δραστηριοποιείται στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, τη Μάλτα και την Ιρλανδία.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!