ΜΕΝΟΥ

Αυτό το καλοκαίρι… μην κολλάς. Η Epic έχει προσφορά!

Αυτό το καλοκαίρι… μην κολλάς. Η Epic έχει προσφορά!

Hot smartphones με μέχρι €293 έκπτωση.

 

Κάθε καλοκαίρι μαζεύουμε τις πιο έντονες στιγμές και φτιάχνουμε το πιο όμορφο & πολύχρωμο παζλ από ιστορίες. Φέτος, η Epic σου δίνει την ευκαιρία να φτιάξεις το δικό σου και να το μοιραστείς με νέο smartphone και 5G ταχύτητες. Γιατί τώρα, προσφέρουμε τα πιο hot smartphones με €0 ευρώ αρχικά και έκπτωση μέχρι €293, μαζί με πλάνο Unlimited για να απολαμβάνεις την επικοινωνία σου απεριόριστα, στις maximum ταχύτητες και χωρίς συμβιβασμούς.

Με την καλοκαιρινή προσφορά της Epic μπορείς να επιλέξεις ένα από τα πιο περιζήτητα smartphones όπως το iPhone 14 Pro Max ή το Samsung Galaxy S23+. Μπορείς επίσης να αποκτήσεις το Samsung Galaxy S23 Ultra και το Galaxy Watch5 Pro με eSIM, με €0 αρχικά και σημαντική έκπτωση.

Έτσι, αν αυτό το καλοκαίρι θες νέο smartphone, 5G ταχύτητες και απεριόριστη επικοινωνία χωρίς συμβιβασμούς, τότε μην κολλάς γιατί η Epic έχει προσφορά! Συνδέσου τώρα σε καταστήματα της Εpic σε όλη την Κύπρο, σε καταστήματα επιλεγμένων συνεργατών, online μέσω της ιστοσελίδας www.epic.com.cy καθώς και τηλεφωνικώς στο 159.

Περισσότερες πληροφορίες, όροι & προϋποθέσεις: https://bit.ly/summeroffers2023

 

Σχετικά με την Epic

Η Epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην Κύπρο. Η Epic παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις ICT για επιχειρήσεις. Παράλληλα, λειτουργεί 18 καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας, accessories και τηλεπικοινωνιακές λύσεις.

Το 2019, προχώρησε στην υλοποίηση της μεγαλύτερης επένδυσης που έγινε ποτέ, για ένα ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο, με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το παρελθόν και με μεγάλη ευρυζωνική κάλυψη.

Από το 2020, η Epic βραβεύτηκε πέντε φορές, λαμβάνοντας 3 φορές το βραβείο “Best Mobile Network in Test” από την ανεξάρτητη εταιρεία αξιολόγησης δικτύων umlaut και 2 φορές το βραβείο “Fastest Mobile Network in Cyprus” από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων διαδικτύου Ookla.

Η Epic ανήκει στη Monaco Telecom, τον πάροχο τηλεπικοινωνιών του Πριγκιπάτου του Μονακό, και είναι μέλος μιας οικογένειας δυναμικών ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, η οποία δραστηριοποιείται στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, τη Μάλτα και την Ιρλανδία.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!