ΜΕΝΟΥ

Endomarch Cyprus 2024: Η Κύπρος στο Παγκόσμιο Κίνημα Διαφώτισης για την ενδομητρίωση

Με το κίτρινο χρώμα της ελπίδας φωτίστηκε το Σάββατο 9 Μαρτίου, το Anemi Bistro στη Λεμεσό, σηματοδοτώντας την έναρξη των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ενδομητρίωση Endomarch Cyprus 2024.

Το Anemi Bistro συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Αλυσίδα Διαφώτισης ‘Worldwide Endomarch’ συμβάλλοντας στην προσπάθεια αφύπνισης της κοινωνίας για τη γυναικολογική πάθηση που ταλαιπωρεί εκατομμύρια γυναίκες, στην εφηβική, αναπαραγωγική και ώριμη ηλικία.

Στη διάρκεια ενός ξεχωριστού Yellow Brunch, ο Πρόεδρος του Endomarch Cyprus Γυναικολόγος Δρ Ανδρέας Σταυρούλης ενημέρωσε όσους παρευρέθηκαν στο Anemi Bistro για τα αίτια, τα συμπτώματα, τη διάγνωση και θεραπεία της ενδομητρίωσης με την οποία παλεύουν 1 στις 10 γυναίκες στην Κύπρο.

Πρόκειται, είπε ο Δρ Σταυρούλης, για μια απρόβλεπτη πάθηση, η οποία ταλαιπωρεί 200 εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως, και της οποία δεν γνωρίζουμε το αίτιο, αλλά γνωρίζουμε τα συμπτώματα, όπως ο πόνος και υπογονιμότητα.

Η Κύπρος, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δρ Σταυρούλης, κερδίζει τις εντυπώσεις του Παγκόσμιου Κινήματος Worldwide Endomarch, καθώς μια τόσο μικρή χώρα αναλαμβάνει τόσες πολλές πρωτοβουλίες και δράσεις αναφορικά με την ενημέρωση για την ενδομητρίωση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η χώρα μας ενώνει τις δυνάμεις της με άλλες 70 χώρες στον κόσμο και με μήνυμα Let’s Τalk Αbout it’ ενδυναμώνει τη φωνή κάθε γυναίκα που υποφέρει από ενδομητρίωση και διεκδικεί ορθή και ποιοτική θεραπεία.

Συνδεθείτε στην Εκστρατεία @endomarch_cyprus, ενημερωθείτε για τις πρωτοβουλίες της ομάδας του Endomarch Cyprus και μάθετε όλα όσα δεν γνωρίζετε για τη γυναικολογική πάθηση που ταλαιπωρεί εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο:

Web: www.endomarchcyprus.com | Social: Facebook, Instagram

Η Εκστρατεία Endomarch Cyprus πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία και πολύτιμη αρωγή των: Sebastian James Foundation, Endometriosis and Fertility Center Cyprus, American Medical Center, Pharmabelle, iClinic, Lifeline, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Στηρίζουν: Akeso Fertility Center, Dr. Pavlos Constantinou Histopathology and Cytology Laboratory Services, PATH – LAB Κλινικά Εργαστήρια Θεοχαρίδη, Pregnacare Vitabiotics, EVEXIA Cyprus Traditional Dairy Products, Medicover Genetics, Varnavas Hadjipanayis Ltd, Delobris Pharmaceuticals, Biomedical Laboratories LAOS, Baker Tilly Cyprus, Mundipharma, A. Constantinides Pharmaceuticals, Potamitis Medicare, Mustela, NUK, Louanfarm Trading Ltd, Fertilland Pharma, Renaissance Cryo-Preservation & Health Care Ltd, NovaGem, S. Stylianou Medisupplies, Jango Fashions.

Τη διοργάνωση των εκδηλώσεων και την υλοποίηση των δράσεων της Εκστρατείας αναλαμβάνει η Avaton Communications – PR, DIGITAL & CREATIVE Agency.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!