ΜΕΝΟΥ

«Ένα μπισκότο για τον Ερυθρό Σταυρό»

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν το έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού στο πλαίσιο του ετήσιου Παγκύπριου Εράνου

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ  παρουσίασαν τη νέα τους πρωτοβουλία με μήνυμα «Ένα μπισκότο για τον Ερυθρό Σταυρό», που υλοποιούν στο πλαίσιο του ετήσιου Παγκύπριου Εράνου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού (Κ.Ε.Σ.).

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η στήριξη του έργου του Κ.Ε.Σ. και συγκεκριμένα των Ανθρωπιστικών Προγραμμάτων που εκτελεί,  με αποστολή τη βελτίωση της ποιότητας ζωής πολλών συνανθρώπων μας, την προαγωγή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Για την ενίσχυση του έργου του οργανισμού, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ θα προσφέρουν, από 8/05 μέχρι 18/05, «Ένα μπισκότο για τον Ερυθρό Σταυρό» στην τιμή των €2, αποκλειστικά  από τα ταμεία των καταστημάτων τους.

Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης τύπου η κ. Νάτασα Κωνσταντινίδου, Chief Communications and CSR Officer ΑΛΦΑΜΕΓΑ, προσκάλεσε το κοινό να στηρίξει την πρωτοβουλία, αναφέροντας ότι τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του οργανισμού.  Επιπλέον, η κ. Κωνσταντινίδου εξέφρασε την πρόθεση των Υπεραγορών να συνεχίσουν να προσφέρουν τη στήριξή τους στον Κ.Ε.Σ. και συνεχάρη τους εκπροσώπους του για την πολυδιάστατη προσφορά τους.

Εκ μέρους του Κ.Ε.Σ, απηύθυναν χαιρετισμούς  και εξέφρασαν ευχαριστίες προς τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ η Πρόεδρος του ανθρωπιστικού οργανισμού  κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου και η Α’ Αντιπρόεδρος κ. Λήδα Κουρσουμπά.

Η πρωτοβουλία «Ένα μπισκότο για τον Ερυθρό Σταυρό» εντάσσεται στο πλαίσιο του πολύπλευρου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, που επεκτείνει συνεχώς τις δράσεις και συνεργασίες του με σκοπό να συμβάλει στην κάλυψη των διευρυμένων και μεταβαλλόμενων αναγκών της κοινωνίας.

Στη διάσκεψη τύπου παραβρέθηκαν συνεργάτες και εκπρόσωποι των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!