ΜΕΝΟΥ

Εκστρατεία ενημέρωσης ΠΑΣΥΚΑΦ για τον ανδρικό καρκίνο

Μήνας αφιερωμένος στην υγεία των ανδρών είναι ο Νοέμβριος και ο ΠΑΣΥΚΑΦ, μέσα από το πολυετές πρόγραμμα του για τον ανδρικό καρκίνο, συνεχίζει τη δράση του με εκστρατεία ενημέρωσης για την πρόληψη και έγκαιρη ανίχνευση του καρκίνου του προστάτη και των όρχεων.  Η έγκαιρη διάγνωση είναι εφικτή, αρκεί o κάθε άντρας να ευαισθητοποιηθεί γι’ αυτό.

Ο καρκίνος του προστάτη είναι ο πρώτος σε συχνότητα καρκίνος στους άνδρες, στην Κύπρο.  Σύμφωνα με το Αρχείο Καρκίνου του Υπουργείου Υγείας Κύπρου, το 2018 καταγράφηκαν 456 περιστατικά σε άνδρες ηλικίας 65 με 74 ετών.   Ο καρκίνος των όρχεων εμφανίζεται σε αγόρια και άνδρες από την ηλικία των 15 μέχρι και 40 ετών.

Την εκστρατεία του ΠΑΣΥΚΑΦ για τον ανδρικό καρκίνο στηρίζουν ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η Γιώτα Δαμιανού. Το αγαπημένο δίδυμο πρωταγωνιστεί στο ενημερωτικό σποτ που έχει δημιουργήσει ο ΠΑΣΥΚΑΦ στο πλαίσιο της φετινής του εκστρατείας, όπου με θετική ενέργεια ενημερώνει για τον ανδρικό καρκίνο, τον καρκίνο των όρχεων και του προστάτη, έτσι όπως μόνο ο Ανδρέας και η Γιώτα ξέρουν!

Πρόγραμμα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης Aνδρικού καρκίνου – YouTube

Στο πλαίσιο της εκστρατείας του ο ΠΑΣΥΚΑΦ είναι στη διάθεση του κοινού για παροχή ενημερωτικού υλικού και πραγματοποίηση διαλέξεων, παρουσιάσεων online ή διά ζώσης τηρώντας όλα τα μέτρα κατά του Covid-19.  Η εκστρατεία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Κυπριακής Ουρολογικής Εταιρείας και της ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ.

Για περαιτέρω ενημέρωση το κοινό μπορεί να επισκέπτεται την ιστοσελίδα του ΠΑΣΥΚΑΦ www.pasykaf.org

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!