ΜΕΝΟΥ

Εκστρατεία Endomarch Cyprus Με φωτεινό κίτρινο χρωματίζουμε τη Στασικράτους το Σάββατο 11 Μαρτίου

Λουλούδια σε χρώμα κίτρινο, το κίτρινο της αισιοδοξίας και της ελπίδας θα «φωτίσουν» την οδό Στασικράτους στη Λευκωσία το Σάββατο 11 Μαρτίου από τις 11:00 μέχρι τις 13:00.

Με αφορμή το μήνα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την ενδομητρίωση η Endomarch Cyprus Team, σας προσκαλεί στην καρδιά της πρωτεύουσας για μια ξεχωριστή Endomarch Yellow Day, όπου με ένα λουλούδι στο χέρι, Μαθαίνουμε, Ενημερωνόμαστε και αποτυπώνουμε τη στήριξή μας σε κάθε γυναίκα που υποφέρει… με μια φωτογραφία σε ένα ολάνθιστο φόντο!

Μοιραζόμαστε μαζί σας πληροφόρηση για την ενδομητρίωση, μια πάθηση που ταλαιπωρεί σωματικά και ψυχολογικά 1 στις 10 γυναίκες στην Κύπρο και 200 εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως.

Στο χώρο της εκδήλωσης, την οποία στηρίζουν τα Pralina Experience θα βρίσκεται ο Επικεφαλής της Εκστρατείας Endomarch Cyprus Δρ. Ανδρέας Σταυρούλης Μαιευτήρας Γυναικολόγος και Ιδρυτής του Endometriosis & Fertility Center του American Medical Center, ο οποίος θα ενημερώνει το κοινό για τα αίτια, τις επιπλοκές, τη διάγνωση και την ορθή αντιμετώπιση της ενδομητρίωσης η οποία ενοχοποιείται για προβλήματα υπογονιμότητας και συχνά δε δίνει ορατά συμπτώματα.

Η ομάδα του Endomarch Cyprus, τοποθετεί με επιτυχία για 10η χρονιά την Κύπρο στην Παγκόσμια Αλυσίδα Διαφώτισης και ενώνει τη φωνή της με άλλες 70 χώρες, βοηθώντας εκατοντάδες γυναίκες και νεαρά κορίτσια να διεκδικήσουν ορθή διάγνωση, ποιοτική ιατρική αντιμετώπιση και θεραπεία της ενδομητρίωσης.

Let’s Talk About it! Facebook & Instagram @endomarch_cyprus | www.endomarchcyprus.com

Το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της καμπάνιας αναλαμβάνει η Avaton Communications – PR, DIGITAL & CREATIVE Agency, η οποία βραβεύτηκε στα Healthcare Business Awards για την επιτυχημένη και αποτελεσματική προώθηση των μηνυμάτων της Endomarch.

Η Εκστρατεία Endomarch Cyprus πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία και πολύτιμη αρωγή των: American Medical Center, Endometriosis and Fertility Center Cyprus, Kanella Mavri Zachari Events, Harneys, Lifeline, Akeso Fertility Center, Jello Café Restaurant, Karma Estates, Pregnacare Vitabiotics, HealthAid, Dr. Pavlos Constantinou Histopathology and Cytology Laboratory Services, PATH – LAB Κλινικά Εργαστήρια Θεοχαρίδη, Medicover Genetics.

Στηρίζουν τα Pralina Experience, ο Δήμος Λευκωσίας, Varnavas Hadjipanayis Ltd, Potamitis Medicare, Delobris Pharmaceuticals, Mustela, NUK, Biomedical Laboratories LAOS, Mundipharma, A. Constantinides Pharmaceuticals, Medaxis, NovaGem, Renaissance Cryo-Preservation & Health Care Ltd, Anso Medical Supplies Ltd, S. Stylianou Medisupplies, Jango Fashions.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!