ΜΕΝΟΥ

H ΕΚΟ Κύπρου παρέδωσε μία Mercedes Benz A-Class στην πρώτη νικήτρια του EKO Smile App Διαγωνισμού!

Με πρωταγωνιστή το δημοφιλές και πολυβραβευμένο EKO Smile App και παρουσιάστρια την Άντρη Καραντώνη πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουλίου 2023 το πρώτο EKO Smile Challenge στο πλαίσιο του EKO Smile App Διαγωνισμού! Πρόκειται για έναν πρωτοποριακό -για τα κυπριακά δεδομένα- τρόπο ανάδειξης του νικητή / της νικήτριας, καθότι πρώτη φορά διεξήχθη ζωντανά ένα τέτοιο μεγάλο event δοκιμασιών.

Η κα. Κάλια Παπαντωνίου κέρδισε μία Mercedes Benz A-Class, αξίας 42.550 Ευρώ, αφού προηγουμένως πέρασε μέσα από τρεις δοκιμασίες (μνήμης, γνώσεων και δεξιοτήτων). Παρόντες, καθ’ όλη τη διάρκεια των δοκιμασιών, ήταν διευθυντικά στελέχη και μέλη του ανθρώπινου δυναμικού της ΕΚΟ Κύπρου, συνεργάτες πρατηριούχοι και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Σ’ ένα ειδικά διαμορφωμένο και άρτια εξοπλισμένο χώρο στο Hilton, στη Λευκωσία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της EKO Kύπρου, κ. Γρηγοράς, παρέδωσε στην πρώτη νικήτρια του διαγωνισμού την πρώτη από τις τέσσερις Mercedes Benz A-Class. Στο τιμόνι της βραδιάς η Άντρη Καραντώνη, η οποία παρουσίασε τις ακόλουθες τρεις δοκιμασίες: «ΒΡΕΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ», «EKO ΓΝΩΣΗ» και «ΕΚΟ PUZZLE».

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η πρώτη προγραμματισμένη διαδικασία επιλογής διαγωνιζόμενων έγινε στις 7 Ιουλίου 2023 μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας random.org, η οποία δεν επιτρέπει την παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα στη διαδικασία. Τη συγκεκριμένη διαδικασία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Στροβόλου, κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, στην παρουσία ανεξάρτητου Νομικού Συμβούλου -προς διασφάλιση της διαφάνειας της διαδικασίας- και του διευθυντικού Προσωπικού της ΕΚΟ Κύπρου.

Μόλις ολοκληρώθηκε το πρώτο EKO Smile Challenge, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου, κ. Γιώργος Γρηγοράς, ανέφερε ότι: «Για ακόμα μία φορά η αγάπη του κόσμου για το EKO Smile App έγινε αφορμή έναρξης ενός μεγάλου διαγωνισμού, μίας ενέργειας επιβράβευσης, η οποία προσφέρει μία μοναδική ανταποδοτική εμπειρία. Είμαστε, λοιπόν, υπερήφανοι που εδώ και τρία χρόνια η έξυπνη εφαρμογή της ΕΚΟ κατέχει σημαντική θέση στη ζωή των καταναλωτών και συνεχίζει να αναβαθμίζει την αγοραστική τους εμπειρία. Η επιβράβευση, άλλωστε, έχοντας ως επίκεντρό της τον άνθρωπο, κατέχει διαχρονικά κορυφαίο ρόλο σε κάθε αναπτυξιακό μας πλάνο. Γι’ αυτό και ως ΕΚΟ Κύπρου απαντάμε διαρκώς στις προκλήσεις της εποχής με ενέργειες πιστότητας, αξιοπιστίας και ποιότητας…».

Ο EKO Smile App Διαγωνισμός όμως, δεν σταματά εδώ. Συνεχίζεται μέχρι το τέλος της χρονιάς, γιατί ακόμα τρεις Mercedes Benz A-Class περιμένουν τρεις νικητές / νικήτριες στο πλαίσιο ακόμα τριών EKO Smile Challenges. Με κάθε αγορά -μέσω του EKO Smile App- οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας από τα πρατήρια ΕΚΟ, κάθε καταναλωτής μπαίνει στη διαδικασία επιλογής (όπως αναφέρθηκε πιο πάνω).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αποκλειστικά όσοι και όσες έχουν κατεβάσει το ΕΚΟ Smile App στο κινητό τους, ενώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΕΚΟ Κύπρου στο www.eko.com.cy και τις επίσημες σελίδες της στα Social Media (Facebook: EKO Cyprus & Instagram: @EKO.Cyprus).

Κατεβάστε το ΕΚΟ Smile App, κάνοντας κλικ στο https://l.ead.me/bd2X92?fbclid

 

Λίγα λόγια για το EKO Smile App:

Έκανε την είσοδό του στην κυπριακή αγορά το 2020 και πρόκειται για μια έξυπνη και ολοκληρωμένη ψηφιακή λύση για κινητά τηλέφωνα! Έχει εξελιχθεί σε μία ιδιαίτερα λειτουργική και δημοφιλή εφαρμογή και είναι διαθέσιμη δωρεάν από Google Play, App Store και Αpp Gallery. Μέσα σε τρία χρόνια αναβάθμισε και συνεχίζει να αναβαθμίζει εντυπωσιακά την αγοραστική εμπειρία του καταναλωτικού κοινού, κάνοντας ακόμα πιο ευχάριστες και πιο εύκολες τις αγορές τους.

Μεταξύ άλλων, το EKO Smile App δίνει τη δυνατότητα ενεργοποίησης της αντλίας, εξ αποστάσεως πληρωμής καυσίμων και άλλων προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ κάθε φορά που οι καταναλωτές ανεφοδιάζουν το όχημά τους με καύσιμα ή προβαίνουν σε αγορές άλλων υπηρεσιών ή προϊόντων από κάθε πρατήριο ΕΚΟ επιβραβεύονται με Smiles (δηλαδή ψηφιακούς βαθμούς), τα οποία μπορούν να εξαργυρώνουν σε προϊόντα καταλόγου και μάλιστα σε αρκετά προνομιακές τιμές.

Σχετικά με την ΕΚΟ Κύπρου Ltd

Η Εταιρεία ΕΚΟ Κύπρου Ltd είναι κατά 100% θυγατρική του Ομίλου HELLENiQ ENERGY. Η Εταιρεία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, αποθήκευση, διακίνηση και εμπορία υγρών καυσίμων, λιπαντικών και υγραερίου, χύμα αλλά και εμφιαλωμένου, σε εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες. Το δίκτυο πρατηρίων της ΕΚΟ Κύπρου κατέχει με διαφορά την πρώτη θέση στα καύσιμα κίνησης. Η Εταιρεία ανέλαβε τη μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου από το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας στο Βασιλικό, μια επένδυση που στην πλήρη ανάπτυξή της θα ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια Ευρώ. Η συνεισφορά της ΕΚΟ Κύπρου στην αγορά εργασίας είναι εξίσου σημαντική: περισσότεροι από 1,500 εργαζόμενοι απασχολούνται άμεσα ή έμμεσα στην Εταιρεία και τις συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρείες και πρατήρια με σήμα της ΕΚΟ.

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών HELLENiQ ENERGY

Ο Όμιλος Εταιρειών HELLENiQ ENERGY, που είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο Αθηνών και Λονδίνου, κατατάσσεται στις 100 μεγαλύτερες ενεργειακές εταιρείες παγκοσμίως και πρωταγωνιστεί στις ενεργειακές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με κύκλο εργασιών περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια ευρώ, έδρα την Ελλάδα και παρουσία σε πολλές χώρες της περιοχής. Οι δραστηριότητές του καλύπτουν ευρύ φάσμα στον ενεργειακό κλάδο με ιδιόκτητα διυλιστήρια και δίκτυα πρατηρίων καυσίμων, παραγωγή και εμπορία πετροχημικών, έρευνα για υδρογονάνθρακες και παραγωγή και εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας. Πρόσφατα ανακοινώθηκε η νέα στρατηγική του Ομίλου, που τον φέρνει να αναπτύσσεται στον κλάδο της νέας ενέργειας με σημαντικές επενδύσεις στη μείωση του ανθρακικού του αποτυπώματος.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!