ΜΕΝΟΥ

ΕΚΟ Κύπρου: Σταθερά στο πλευρό των παιδιών με αναπηρίες, προσφέροντας εφόδια για την πρόοδό τους!

Στρατηγικός Υποστηρικτής του Ραδιομαραθωνίου η ΕΚΟ Κύπρου

Η ΕΚΟ Κύπρου, μέλος της HELLENiQ Energy, βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών με αναπηρίες ως Χρυσός Χορηγός του Ραδιομαραθωνίου, ενός θεσμού που διαχρονικά υπηρετεί την αλληλεγγύη και συμβάλλει σε μια συμπεριληπτική κοινωνία. Η συμμετοχή της ΕΚΟ Κύπρου στις δράσεις του 2023 ανακοινώθηκε την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2023 στα κεντρικά γραφεία της CNP Cyprus, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης για την έναρξη του Ραδιομαραθωνίου 2023.

Η ΕΚΟ Κύπρου, ως Χρυσός Χορηγός του θεσμού, ενισχύει το έργο του Ιδρύματος μέσω σημαντικών πρωτοβουλιών, η υλοποίηση των οποίων προγραμματίζεται εντός του προσεχούς χρονικού διαστήματος. Συγκεκριμένα η ΕΚΟ θα φιλοξενεί σε όλα τα πρατήριά της ειδικούς κουμπαράδες συνεισφοράς και λαχνούς για να δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να συμβάλουν οικονομικά, ενώ οι χρήστες του ΕΚΟ Smile App θα μπορούν να συνεισφέρουν στο έργο του Ιδρύματος μέσω της κατηγορίας iCare. Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του Ραδιομαραθωνίου το προσωπικό της ΕΚΟ θα επανδρώσει 5 περίπτερα με στόχο την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με το έργο του Ιδρύματος, καθώς και για συλλογή εισφορών.

Μία από τις πιο σημαντικές πρωτοβουλίες της ΕΚΟ, στο πλαίσιο της στήριξης του Ραδιομαραθωνίου, είναι η διεξαγωγή του φιλανθρωπικού ‘EKO Gala & Concert’, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Pavilion Hall, στη Λευκωσία, την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2023. Special guest star, ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς! Όλα τα έσοδα από το ‘EKO Gala & Concert’ θα διατεθούν για την ενίσχυση των ταμείων του Ιδρύματος.

Η ΕΚΟ Κύπρου λοιπόν, ως Χρυσός Χορηγός ενός διαχρονικά καταξιωμένου θεσμού αλληλεγγύης που συμβάλΛει ουσιαστικά στις προσπάθειες των παιδιών για κοινωνική επανένταξη, ενισχύει την κοινή προσπάθεια και πολλαπλασιάζει το θετικό αποτύπωμα της προσφοράς και της ελπίδας προς την κοινωνία.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής διάσκεψης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου, κ. Γιώργος Γρηγοράς, τόνισε ότι: «Η ΕΚΟ Κύπρου βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό κάθε συνανθρώπου μας που έχει πραγματικά ανάγκη και επίσης υποστηρίζει ενεργά την προσπάθεια του Ιδρύματος Ραδιομαραθώνιος. Έχουμε χρέος να βοηθήσουμε με κάθε μέσο και να προσφέρουμε τα κατάλληλα εφόδια στα παιδιά με αναπηρίες για να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνία, την αγορά εργασίας και να προοδεύσουν. Η δράση του Ιδρύματος Ραδιομαραθώνιος έρχεται να μας υπενθυμίσει για άλλη μία φορά σημαντικές αξίες, όπως είναι η αλληλεγγύη, η ελπίδα και η ανθρωπιά. Στην ΕΚΟ Κύπρου πιστεύουμε σε αυτές τις αξίες και ενισχύουμε την προσπάθεια του Ιδρύματος Ραδιομαραθώνιος για την οικονομική στήριξη των οικογενειών. Συνεχίζουμε να συμβάλλουμε στη δημιουργία μίας συμπεριληπτικής κοινωνίας. Μίας κοινωνίας που παρέχει εφόδια σε κάθε πολίτη για να προοδεύει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ραδιομαραθώνιος ενισχύει τις προσπάθειες των παιδιών και των οικογενειών τους, παρέχοντας οικονομική βοήθεια για την κάλυψη εξόδων που αφορούν ιατρική, φαρμακευτική ή τεχνική παρέμβαση, επιστημονική έρευνα, σεμινάρια ή άλλες ομαδικές δραστηριότητες, όπως επίσης και οικονομική υποστήριξη που αφορά την ομαλή διαβίωση των παιδιών με αναπηρίες. Επίσης, το Ίδρυμα Ραδιομαραθωνίου υποστηρίζει Μη Κερδοσκοπικά Εθελοντικά Ιδρύματα, τα οποία προσφέρουν υπηρεσίες σε παιδιά με αναπηρίες.

Σχετικά με την ΕΚΟ Κύπρου Ltd

Η Εταιρεία ΕΚΟ Κύπρου Λτδ είναι κατά 100% θυγατρική του Ομίλου HELLENiQ ENERGY. Η Εταιρεία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, αποθήκευση, διακίνηση και εμπορία υγρών καυσίμων, λιπαντικών και υγραερίου, χύμα αλλά και εμφιαλωμένου, σε εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες. Το δίκτυο πρατηρίων της ΕΚΟ Κύπρου κατέχει με διαφορά την πρώτη θέση στα καύσιμα κίνησης. Η Εταιρεία ανέλαβε τη μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου από το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας στο Βασιλικό, μια επένδυση που στην πλήρη ανάπτυξή της θα ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια Ευρώ. Η συνεισφορά της ΕΚΟ Κύπρου στην αγορά εργασίας είναι εξίσου σημαντική: περισσότεροι από 1,500 εργαζόμενοι απασχολούνται άμεσα ή έμμεσα στην Εταιρεία και τις συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρείες και πρατήρια με σήμα της ΕΚΟ.

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών HELLENiQ ENERGY

Ο Όμιλος Εταιρειών HELLENiQ ENERGY, που είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο Αθηνών και Λονδίνου, κατατάσσεται στις 100 μεγαλύτερες ενεργειακές εταιρείες παγκοσμίως και πρωταγωνιστεί στις ενεργειακές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με κύκλο εργασιών περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια ευρώ, έδρα την Ελλάδα και παρουσία σε πολλές χώρες της περιοχής. Οι δραστηριότητές του καλύπτουν ευρύ φάσμα στον ενεργειακό κλάδο με ιδιόκτητα διυλιστήρια και δίκτυα πρατηρίων καυσίμων, παραγωγή και εμπορία πετροχημικών, έρευνα για υδρογονάνθρακες και παραγωγή και εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας. Πρόσφατα ανακοινώθηκε η νέα στρατηγική του Ομίλου, που τον φέρνει να αναπτύσσεται στον κλάδο της νέας ενέργειας με σημαντικές επενδύσεις στη μείωση του ανθρακικού του αποτυπώματος.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!