ΜΕΝΟΥ

Η ΕΚΟ Κύπρου παρέδωσε μία Mercedes Benz A-Class στον τρίτο νικητή του EKO Smile App Διαγωνισμού!

Το τρίτοEKO Smile Challenge ολοκληρώθηκε και νικητής ήταν ο Θεόδωρος Χειμώνας! Η εκδήλωση παράδοσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023 στο πλαίσιο του EKO Smile App Διαγωνισμού, ο οποίος συνεχίζεται με μεγάλη συμμετοχή μέχρι το τέλος του 2023.

Απόλυτος κυρίαρχος της βραδιάς ήταν για ακόμα μία φορά το έξυπνο, λειτουργικό και πολυβραβευμένο EKO Smile App που αναβαθμίζει εδώ και τρία χρόνια την εμπειρία του καταναλωτή! Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, Άντρη Καραντώνη, ανέβηκε για τρίτη φορά στη σκηνή όπου καλωσόρισε τους δύο διαγωνιζόμενους και το κοινό, για να δώσει το «πράσινο φως» για την έναρξη του πρωτοποριακού -για τα κυπριακά δεδομένα- τρόπου ανάδειξης του νικητή. 

Ο Θεόδωρος Χειμώναςκέρδισε μία Mercedes Benz AClass, αξίας 42.550 Ευρώ, αφού πέρασε επιτυχώς τις δοκιμασίες. Παρόντες, καθ’ όλη τη διάρκεια των δοκιμασιών, ήταν διευθυντικά στελέχη, προσωπικό της ΕΚΟ Κύπρου και συνεργάτες της πρατηριούχοι.

Αξίζει να τονιστεί ότι η τρίτη προγραμματισμένη διαδικασία επιλογής διαγωνιζόμενων διεξήχθη την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας random.org, η οποίαδεν επιτρέπει την παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα στη διαδικασία. Η συγκεκριμένη διαδικασία πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο Στροβόλου, κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, στην παρουσία ανεξάρτητου Νομικού Συμβούλου -προς διασφάλιση της διαφάνειας της διαδικασίας- και του διευθυντικού προσωπικού της ΕΚΟ Κύπρου.Μόλις ολοκληρώθηκε το 3ο EKO Smile Challenge, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου, κ. Γιώργος Γρηγοράς, ανέφερε ότι: «Σήμερα, εκ μέρους της ΕΚΟ Κύπρου, παρέδωσα το κλειδί μίας Mercedes Benz AClass στον τρίτο νικητή του 3ου στη σειρά ΕΚΟ Smile Challenge. Συγχαρητήρια και…καλοτάξιδο! (…) ο EKO Smile App Διαγωνισμός ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού με τη διαφάνεια και την αμεσότητά του κατόρθωσε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να κινήσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών, επιβεβαιώνοντας και πάλι ότι το EKO Smile App δημιουργήθηκε για να κάνει τον καταναλωτή να αισθάνεται τυχερός και προνομιούχος σε καθημερινή βάση. Θα τα πούμε ξανά από κοντά στο 4ο ΕΚΟ Smile Challenge!».

Ο EKO Smile App Διαγωνισμός συνεχίζεται, αφού ακόμα μία Mercedes Benz A-Class περιμένει τον νικητή ή τη νικήτριά της στο πλαίσιο του τέταρτου κατά σειρά EKO Smile Challenge. Υπενθυμίζουμε ότι με κάθε αγορά -μέσω του EKO Smile App- οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας από τα πρατήρια ΕΚΟ, κάθε καταναλωτής μπαίνει στη διαδικασία επιλογής (όπως αναφέρθηκε πιο πάνω).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αποκλειστικά όσοι και όσες έχουν κατεβάσει το ΕΚΟ Smile App στο κινητό τους, ενώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΕΚΟ Κύπρου στο www.eko.com.cy και τις επίσημες σελίδες της στα Social Media (Facebook: EKO Cyprus & Instagram: @EKO.Cyprus).

Κατεβάστε το ΕΚΟ Smile App εδώ

Λίγα λόγια για το EKO Smile App:

Έκανε την είσοδό του στην κυπριακή αγορά το 2020 και πρόκειται για μια έξυπνη και ολοκληρωμένη ψηφιακή λύση για κινητά τηλέφωνα! Έχει εξελιχθεί σε μία ιδιαίτερα λειτουργική και δημοφιλή εφαρμογή και είναι διαθέσιμη δωρεάν από Google Play, App Store και Αpp Gallery. Μέσα σε τρία χρόνια αναβάθμισε και συνεχίζει να αναβαθμίζει εντυπωσιακά την αγοραστική εμπειρία του καταναλωτικού κοινού, κάνοντας ακόμα πιο ευχάριστες και πιο εύκολες τις αγορές τους.

Μεταξύ άλλων, το EKO Smile App δίνει τη δυνατότητα ενεργοποίησης της αντλίας, εξ αποστάσεως πληρωμής καυσίμων και άλλων προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ κάθε φορά που οι καταναλωτές ανεφοδιάζουν το όχημά τους με καύσιμα ή προβαίνουν σε αγορές άλλων υπηρεσιών ή προϊόντων από κάθε πρατήριο ΕΚΟ επιβραβεύονται με Smiles (δηλαδή ψηφιακούς βαθμούς), τα οποία μπορούν να εξαργυρώνουν σε προϊόντα καταλόγου και μάλιστα σε αρκετά προνομιακές τιμές.

Σχετικά με την ΕΚΟ Κύπρου

Η Εταιρεία ΕΚΟ CYPRUS LIMITED είναι κατά 100% θυγατρική του Ομίλου HELLENiQ ENERGY. Η Εταιρεία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, αποθήκευση, διακίνηση και εμπορία υγρών καυσίμων, λιπαντικών και υγραερίου, χύμα αλλά και εμφιαλωμένου, σε εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες. Το δίκτυο πρατηρίων της ΕΚΟ Κύπρου κατέχει με διαφορά την πρώτη θέση στα καύσιμα κίνησης. Η Εταιρεία ανέλαβε τη μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου από το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας στο Βασιλικό, μια επένδυση που στην πλήρη ανάπτυξή της θα ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια Ευρώ. Η συνεισφορά της ΕΚΟ Κύπρου στην αγορά εργασίας είναι εξίσου σημαντική: περισσότεροι από 1,500 εργαζόμενοι απασχολούνται άμεσα ή έμμεσα στην Εταιρεία και τις συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρείες και πρατήρια με σήμα της ΕΚΟ.

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών HELLENiQ ENERGY

Ο Όμιλος Εταιρειών HELLENiQ ENERGY, που είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο Αθηνών και Λονδίνου, κατατάσσεται στις 100 μεγαλύτερες ενεργειακές εταιρείες παγκοσμίως και πρωταγωνιστεί στις ενεργειακές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με κύκλο εργασιών περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια ευρώ, έδρα την Ελλάδα και παρουσία σε πολλές χώρες της περιοχής. Οι δραστηριότητές του καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα στον ενεργειακό κλάδο με ιδιόκτητα διυλιστήρια και δίκτυα πρατηρίων καυσίμων, παραγωγή και εμπορία πετροχημικών, έρευνα για υδρογονάνθρακες και παραγωγή και εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας. Πρόσφατα ανακοινώθηκε η νέα στρατηγική του Ομίλου, που τον φέρνει να αναπτύσσεται στον κλάδο της νέας ενέργειας με σημαντικές επενδύσεις στη μείωση του ανθρακικού του αποτυπώματος.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!