ΜΕΝΟΥ

Η EKO Kύπρου χάρισε μια μοναδική εμπειρία στην πρώτη θέση με το ανανεωμένο Diesel Avio Double Filtered!

Είναι γεγονός! Η ΕΚΟ Κύπρου δημιούργησε ένα πρωτότυπο concept για να παρουσιάσει το  ανανεωμένο Diesel Avio Double Filtered, το τεχνολογικά προηγμένο φίλτρο που εφαρμόζει την τεχνολογία των φίλτρων αεροπορικού καυσίμου στο Diesel του αυτοκινήτου και προσφέρει μέγιστη οδηγική εμπειρία.

Με αφορμή, λοιπόν,τη βελτιωμένη σύνθεση κορυφαίας τεχνολογίας του, την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου, κ. Γιώργος Γρηγοράς, ανακοίνωσε επισήμως την άφιξη του ανανεωμένου Diesel Avio Double Filtered σε όλα τα πρατήρια ΕΚΟ, παγκυπρίως, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο πολυώροφο ‘360 Νicosia’.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Γρηγοράς ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η ΕΚΟ Κύπρου συνεχίζει αδιάκοπα να ανταποκρίνεται στην ανάγκη των καταναλωτών Diesel κίνησης για ένα καύσιμο που πληροί όλες τις προδιαγραφές για μέγιστη απόδοση. Συνεχίζοντας τόνισε ότι: «Το Diesel Avio Double Filtered δεν ενσωματώνει μόνο τελευταίας τεχνολογίας πρόσθετα για μέγιστη απόδοση, αλλά δημιουργεί ένα ακόμα πιο καινοτόμο καύσιμο…».

Επιπλέον αναφέρθηκε και στα μοναδικά πλεονεκτήματά του, λέγοντας ότι: «Στην ΕΚΟ Κύπρου έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε υπερήφανοι, αφού το ανανεωμένο Diesel Avio Double Filtered είναι ένα διπλά φιλτραρισμένο καύσιμο κίνησης που προσφέρει βαθύτερη καθαριστική δράση, άψογη λειτουργία στον κινητήρα, χαμηλότερες εκπομπές ρύπων, μείωση της κατανάλωσης καυσίμου μέχρι και 4,1% και σημαντική αύξηση αριθμού κετανίων έως και 3 μονάδες.».

Παρόντες στη δημοσιογραφική διάσκεψη ήταν στελέχη του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, μέλη της διεύθυνσης και του προσωπικού της ΕΚΟ Κύπρου, εκπρόσωποι ΜΜΕ και εκλεκτοί προσκεκλημένοι. Μόλις έφθασαν στην είσοδο του ‘360 Nicosia’ η εντυπωσιακή διακόσμηση -με έμπνευση το Diesel Avio Double Filtered-προϊδέαζε τους καλεσμένους σχετικά με το τι θα ακολουθούσε! Οι «συνοδοί εδάφους» βρίσκονταν από νωρίς στις θέσεις τους, πανέτοιμοι για να καλωσορίσουν και να οδηγήσουν τον κόσμο στο ‘Sky Lounge’, στον 10ο όροφο του ουρανοξύστη.

Αμέσως μετά το τέλος της διάσκεψης οι προσκεκλημένοι είχαν άφθονο χρόνο για συζήτηση και φωτογραφίες, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε και η εκπληκτική κατασκευή που απεικόνιζε το προηγμένο φίλτρο…σε όλο του το μεγαλείο.

Σχετικά με την ΕΚΟ CYPRUS LIMITED

Η Εταιρεία EKO CYPRUS LIMITED είναι κατά 100% θυγατρική της HELLENiQ ENERGY. Η Εταιρεία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, αποθήκευση, διακίνηση και εμπορία υγρών καυσίμων, λιπαντικών και υγραερίου, χύμα αλλά και εμφιαλωμένου, σε εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες. Το δίκτυο πρατηρίων της EKO CYPRUS LIMITED κατέχει με διαφορά την πρώτη θέση στα καύσιμα κίνησης. Η Εταιρεία ανέλαβε τη μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου από το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας στο Βασιλικό, μια επένδυση που στην πλήρη ανάπτυξή της θα ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Η συνεισφορά της ΕΚΟ CYPRUS LIMITED στην αγορά εργασίας είναι εξίσου σημαντική: περισσότεροι από 1,500 εργαζόμενοι απασχολούνται άμεσα ή έμμεσα στην Εταιρεία και τις συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρείες και πρατήρια με σήμα της ΕΚΟ.

Σχετικά με τη HELLENiQ ENERGY

Η HELLENiQ ENERGY, γνωστή μέχρι πρόσφατα ως ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ιδρύθηκε το 1998 και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ενεργειακούς Ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της καλύπτει όλο το εύρος της ενεργειακής αλυσίδας αξίας, με δραστηριότητες σε 6 χώρες.

Η HELLENiQ ENERGY αγκαλιάζει την καινοτομία και προωθεί ενεργά τον ενεργειακό μετασχηματισμό σε όλες τις αγορές. Στόχος της εταιρείας είναι να καταστεί καθετοποιημένος πάροχος ενεργειακών λύσεων χαμηλών εκπομπών άνθρακα και να βελτιώσει τις διαδικασίες λειτουργίας της, ώστε να μειώσει δραστικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμά της κατά 50% μέχρι το 2030, με απώτερο στόχο να πετύχει μηδενικό αποτύπωμα μέχρι το 2050.

Η HELLENiQ ENERGY δραστηριοποιείται στους κλάδους της παραγωγής, προμήθειας και εμπορίας όλων των μορφών ενέργειας, με ιδιαίτερη έμφαση στις πιο καθαρές μορφές ενέργειας και τις ανανεώσιμες πηγές της. Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας στην αλυσίδα αξίας του πετρελαίου και του φυσικού αερίου περιλαμβάνει τη διύλιση, τον εφοδιασμό και την πώληση πετρελαιοειδών και πετροχημικών, την έρευνα και την παραγωγή υδρογονανθράκων και την εμπορία καυσίμων, ενώ αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Μέσω κοινοπραξιών και άλλων συμμετοχών, η HELLENiQ ENERGY έχει εδραιώσει την παρουσία της στην παραγωγή, την προμήθεια και την εμπορία φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας.

Η HELLENiQ ENERGY τοποθετεί τον άνθρωπο στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της και προωθεί τη μακροπρόθεσμη πρόσβαση στη βιώσιμη ενέργεια για όλους. Ως σημαντικός επενδυτής, εργοδότης, αλλά και ως ενεργό μέλος της κοινωνίας, η εταιρεία έχει σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αντίκτυπο στις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται, ενώ φιλοδοξεί να καταστεί υποδειγματικός εταιρικός πολίτης.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!