ΜΕΝΟΥ

Με Μέγα Χορηγό την ΕΚΟ το‘EKO Acropolis Rally 2023’ ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία!

Μετά από τέσσερις ημέρες γεμάτες θέαμα, καταξιωμένους οδηγούς και διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών… το ‘EKO Acropolis Rally’ έριξε αυλαία, «ταξιδεύοντας» την πανέμορφη εικόνα της Ελλάδας σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Με Μέγα Χορηγό την ΕΚΟ, το πολυσυζητημένο υπερθέαμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού γιόρτασε 70 χρόνια στη διεθνή αθλητική σκηνή, συγκεντρώνοντας χιλιάδες βλέμματα θαυμασμού! Η Αθήνα της ιστορίας συνάντησε την Αθήνα του 21ου αιώνα στην καρδιά εμβληματικών τοποθεσιών απείρου κάλλους…

Η διεξαγωγή του ‘EKO Acropolis Rallyπραγματοποιήθηκεστο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA από τις 7 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2023 στην Αθήνα, την Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα. Ελάτεια, Παύλιανη, Καρούτες και άλλα γνωστά τοπωνύμια συνέθεσαν την εικόνα του ανεπανάληπτου «Ράλι Θεών», το οποίο άφησε αδιαμφισβήτητα τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο… έφυγαν ευχαριστημένοι και υπέρ του δέοντος ενθουσιασμένοι, γεγονός που αποδεικνύει ότι το ‘EKO Acropolis Rallyήταν -όπως κάθε χρόνο- γεμάτο πάθος, αδρεναλίνη, αλλά και κορυφαίους οδηγούς με μαχητικότητα και χαρακτήρα στις δύσκολες και ειδικές διαδρομές.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΚΟ Κύπρου έκανε, για ακόμα μία φορά, τους χρήστες της εφαρμογής ΕΚΟ Smile να νιώσουν ιδιαίτερα προνομιούχοι, αφού τους χάρισε -μέσω του παιχνιδιού Scratch & Win- συλλεκτικά δώραEKO Acropolis Rally 2023’. Συγκεκριμένα 55 τυχεροί χρήστες κέρδισαν ένα από τα ακόλουθα δώρα: 10 καπελάκια, 5 ποτήρια θερμός για καφέ, 10 συλλεκτικά αυτοκινητάκια WRC του 1973, 15 θερμός πολλαπλής χρήσεως και 15 καλύμματα παρμπρίζ για προστασία από τον ήλιο.

Σχετικά με την ΕΚΟ CYPRUS LIMITED

Η ΕΚΟ CYPRUS LIMITED είναι κατά 100% θυγατρική της HELLENiQ ENERGY. Η Εταιρεία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, αποθήκευση, διακίνηση και εμπορία υγρών καυσίμων, λιπαντικών και υγραερίου, χύμα αλλά και εμφιαλωμένου, σε εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες. Το δίκτυο πρατηρίων της EKO CYPRUS LIMITED, με το γνωστό σήμα ΕΚΟ, κατέχει με διαφορά την πρώτη θέση στα καύσιμα κίνησης. Η Εταιρεία ανέλαβε τη μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου από το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας στο Βασιλικό, μια επένδυση που στην πλήρη ανάπτυξή της θα ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια Ευρώ.

Η συνεισφορά της στην αγορά εργασίας είναι εξίσου σημαντική, αφού περισσότεροι από 1,500 εργαζόμενοι απασχολούνται άμεσα ή έμμεσα στην Εταιρεία και τις συνεργαζόμενες με αυτήν Εταιρείες και πρατήρια με σήμα της ΕΚΟ. Ταυτόχρονα, με στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες στους τομείς της οδικής ασφάλειας, της νέας γενιάς, του αθλητισμού και του περιβάλλοντος δημιουργεί προστιθέμενη αξία για την κυπριακή κοινωνία.

Σχετικά με τη HELLENiQ ENERGY

Η HELLENiQ ENERGY, γνωστή μέχρι πρόσφατα ως ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ιδρύθηκε το 1998 και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ενεργειακούς Ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της καλύπτει όλο το εύρος της ενεργειακής αλυσίδας αξίας, με παρουσία σε 9 χώρες.

Η HELLENiQ ENERGY προωθεί τον ενεργειακό μετασχηματισμό σε όλες τις αγορές της,  αγκαλιάζοντας την καινοτομία και αναπτύσσοντας νέες πρωτοβουλίες.  Κύριος στόχος της εταιρείας είναι να αποτελέσει τον κορυφαίο πάροχο ενεργειακών λύσεων χαμηλών εκπομπών άνθρακα, με ορίζοντα  τη μείωση του αποτυπώματός της κατά 50% έως το 2030 και την επίτευξη μηδενικού ισοζυγίου εκπομπών έως το 2050.

H HELLENiQ ENERGY δραστηριοποιείται στην παραγωγή, εφοδιασμό και εμπορία ενέργειας, εστιάζοντας πλέον ολοένα και περισσότερο σε νέες, πιο καθαρές μορφές, καθώς και σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο της Εταιρείας, στο σύνολο της αλυσίδας αξίας πετρελαίου και φυσικού αερίου, περιλαμβάνει τη διύλιση, τον εφοδιασμό και εμπορία πετρελαίου και πετροχημικών προϊόντων, την έρευνα και παραγωγή υδρογονανθράκων και την εμπορία καυσίμων, ενώ παράλληλα αναπτύσσεται ραγδαία στις ΑΠΕ. Η Εταιρεία, μέσω κοινοπραξιών και συμμετοχών, έχει σημαντική παρουσία επίσης στον τομέα της ηλεκτροπαραγωγής, καθώς και στην προμήθεια και εμπορία φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας.

Η HELLENiQ ENERGY τοποθετεί τον άνθρωπο στο κέντρο της επιχειρηματικής στρατηγικής της, έχοντας ως κύρια προτεραιότητα την εξασφάλιση μακροπρόθεσμης πρόσβασης στη βιώσιμη ενέργεια για όλους. Η εταιρεία ως βασικός επενδυτής, εργοδότης, αλλά και ενεργό μέλος της κοινωνίας έχει σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα στις χώρες δραστηριοποίησής της, ενώ ταυτόχρονα φιλοδοξεί να είναι ένας σταθερά αξιόπιστος κοινωνικός εταίρος.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!