ΜΕΝΟΥ

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στέψης του νέου Βασιλιά του Καρναβαλιού Αμμοχώστου

Εκδήλωση Τσικνοπέμπτης στον Δήμο Παραλιμνίου

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη εκδήλωση του φετινού καρναβαλιού Αμμοχώστου, η εκδήλωση της Τσικνοπέμπτης όπου ο φετινός Βασιλιάς, Δημήτρης «Πέπε» Τσιερκέζος έλαβε το σκήπτρο από την περσινή βασίλισσα Χριστιάνα Σιοπαχά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε από το απόγευμα, με οργανωμένα σύνολα που άναψαν τις φουκούδες και ξεκίνησαν το «τσίκνισμα». Το ψήσιμο ανέλαβαν την Τεχνική Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Παραλιμνίου, ο Ναυτικός Όμιλος Κωνσταντίας, ο Σύλλογος Ελλαδιτών Ελεύθερης Αμμοχώστου, το Σωματείο “Εξέδρα”, η Χορωδία Δήμου Παραλιμνίου “Μελιζόνα” η οποία ετοίμαζε τα γλυκά εδέσματα, πισιήες και πουρέκια καθώς και η Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Ο φετινός Βασιλιάς, ο οποίος εντυπωσίασε με την παρουσία του, παρέλαβε το σκήπτρο του Καρναβαλιού Αμμοχώστου για το 2024, δίνοντας το έναυσμα για τις φετινές εκδηλώσεις.

Στη συνέχεια, η διασκέδαση κορυφώθηκε με το μουσικό σχήμα «Προσκυνητές» οι οποίοι με τα τραγούδια τους δημιούργησαν κέφι, με το κοινό να χορεύει και να διασκεδάζει.

Στην εκδήλωση συμμετείχε με χορευτικό πρόγραμμα και το Dançando School of Dance.

Το Καρναβάλι Αμμοχώστου συνεχίζει με πληθώρα εκδηλώσεων, με αποκορύφωμα την Επαρχιακή Καρναβαλίστικη παρέλαση Αμμοχώστου την Κυριακής 17 Μαρτίου.

Πλήρες Πρόγραμμα Εκδηλώσεων:

Καρναβαλίστικη παρέλαση… δια θαλάσσης

Το Σάββατο 9 Μαρτίου στην Παραλία Αγίας Τριάδας, μικροί και μεγάλοι θα συγκεντρωθούν με τις σανίδες SUP τους ντυμένοι πειρατές, για να πραγματοποιήσουν μία… Καρναβαλίστικη Παρέλαση… διά θαλάσσης.

Παιδικη Παράσταση «Σκάντζης ο Σκαντζοχοιράκης στην Καρναβαλούπολη»

Το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 16:00, το «Σύγχρονο Παιδικό Θέατρο Σκιών» θα παρουσιάσει στην αίθουσα του Δημαρχείου Παραλιμνίου την παιδική παράσταση «Σκάντζης ο Σκαντζοχοιράκης στην Καρναβαλούπολη». Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Βραδινή Ποδαράτη Παρέλαση και Πάρτι στην Πλατεία

Ελάτε να ξεφαντώσουμε σε ρυθμούς Καρναβαλιών λίγες ώρες πριν την μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση Αμμοχώστου.

Το Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 στις 8 το βράδυ, φορέστε την Καρναβαλίστική σας στολή (ελεύθερο θέμα) και ελάτε να κάνουμε την πιο διασκεδαστική βραδινή ποδαράτη παρέλαση.

Αφετηρία: Οδός Γρίβα Διγενή, Παραλίμνι.

Η παρέλαση θα καταλήξει σε ένα άκρως καρναβαλίστικο και διασκεδαστικό πάρτι με Dj στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.

Συμμετοχή ελεύθερη.

Μεγάλη επαρχιακή Καρναβαλίστικη Παρέλαση Αμμοχώστου

Οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις κορυφώνονται την Κυριακή 17 Μαρτίου με την Επαρχιακή Καρναβαλίστικη παρέλαση Αμμοχώστου που θα πραγματοποιηθεί κατά μήκος της Λεωφόρου Πρωταρά και της οδού Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι με πεζοπόρες ομάδες και άρματα.

Της παρέλασης ηγείται ο φετινός Βασιλιάς του Καρναβαλιού Δημήτρης “Πέπε” Τσιερκέζος.

Θέμα της φετινής καρναβαλίστικης παρέλασης: “Carnival Extravaganza”.

Διοργανωτές: Επιτροπή Καρναβαλιού Αμμοχώστου και Δήμος Παραλιμνίου.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!