ΜΕΝΟΥ

Ed Sheeran

Mathematics tour ± – ÷ x

Ο παγκόσμιος καλλιτέχνης Ed Sheeran συνεχίζει την περιοδεία του, ‘+ – = ÷ x’ Mathematics Tour, με δύο συναυλίες στην Κύπρο, που έχουν προγραμματιστεί για τις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2024.  Οι πολυαναμενόμενες συναυλίες του Ed Sheeran θα πραγματοποιηθούν στη Μαρίνα της Λάρνακας. SPECIAL GUEST o ταλαντούχος Calum Scott, που θα ανοίξει τις συναυλίες.

Η ανακοίνωση της άφιξης του Ed Sheeran έρχεται αμέσως μετά το ρεκόρ προσέλευσης στην περιοδεία του στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ο καλλιτέχνης κατέρριψε όλα τα ρεκόρ προσέλευσης θεατών, συμπεριλαμβανομένων του SoFi Stadium του Λος Άντζελες και του MetLife Stadium του Νιου Τζέρσεϊ, όπου κατάφερε να εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη προσέλευση σε συναυλία, σε μία μόνο ημέρα, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Φέτος, ο Sheeran κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ, το ‘-ʼ (Subtract) και το “Autumn Variations”, τα οποία κατέκτησαν την πρώτη θέση σε ολόκληρο τον πλανήτη. Κυκλοφόρησαν με εγκωμιαστικά σχόλια τον Μάιο και τον Σεπτέμβριο αντίστοιχα, με τον Sheeran να συνεργάζεται στα δύο αυτά άλμπουμ με τον Aaron Dessner, των “The National”.

Η  πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στις 10π.μ., αποκλειστικά και μόνον από την ιστοσελίδα https://www.ticketmaster.cy/.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!