ΜΕΝΟΥ

Δραστηριοποίηση της Petrolina Electric στην προμήθεια ηλεκτρισμού

Αξιόπιστη επιλογή για πράσινη ενέργεια σε μειωμένο κόστος, για εμπορικούς και βιομηχανικούς καταναλωτές ηλεκτρισμού

H Petrolina Electric, με κορυφαία τεχνογνωσία στον τομέα της ενέργειας, αγκαλιάζει με αποφασιστικότητα την ενεργειακή μετάβαση και προσαρμόζεται σήμερα στις ενεργειακές ανάγκες του μέλλοντος. Η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε από το 2022 στην προμήθεια ηλεκτρισμού και αποτελεί αξιόπιστη επιλογή για εμπορικούς και βιομηχανικούς καταναλωτές οι οποίοι επιθυμούν να μειώσουν το κόστος της ηλεκτρικής τους ενέργειας.

Στο πλαίσιο της βιώσιμης αναπτυξιακής στρατηγικής της και της αναπόσπαστης ενσωμάτωσης σε αυτή, πολιτικών για το περιβάλλον, την κοινωνία και την διακυβέρνηση (ESG), η Petrolina Electric προμηθεύει στους πελάτες της ενέργεια η οποία προέρχεται κατά κύριο λόγο από ανανεώσιμες πηγές. Με αυτό τον τρόπο παρέχεται η δυνατότητα στους πελάτες της να μειώσουν τόσο το κόστος της ενέργειας τους, όσο και το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα.

Προτεραιότητα παραμένει πάντα η παροχή υπηρεσιών άριστου επιπέδου, με έξυπνες λύσεις και επιλογές με πελατοκεντρική προσέγγιση. Όταν οι κανόνες της αγοράς ηλεκτρισμού το επιτρέπουν, η εταιρεία θα παρέχει ηλεκτρική ενέργεια σε ανταγωνιστικές τιμές και σε οικιακούς καταναλωτές.

Η Petrolina Electric Ltd είναι πλήρως αδειοδοτημένη από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ) και τον Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς Κύπρου (ΔΣΜΚ) για συμμετοχή στην αγορά ηλεκτρισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.petrolinaelectric.com.cy.

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!