ΜΕΝΟΥ

«Δώσε Φως σε Μια Ζωή»

Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία

Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και ΑΗΚ

Η φλόγα της ελπίδας μεγαλώνει όταν προσφέρεις αγάπη σ’ αυτούς που τη χρειάζονται. Γι’ αυτό, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου μαζί με την ΑΗΚ, διοργανώνουν για ακόμα μια χρονιά, τη χριστουγεννιάτικη εκστρατεία «Δώσε Φως σε μια Ζωή», καλώντας το κοινό να αφιερώσει ένα χριστουγεννιάτικο λαμπάκι στα αγαπημένα του πρόσωπα που τα άγγιξε ο καρκίνος.

Παρά τις δυσκολίες που έφερε η πανδημία, για δεύτερη χρονιά, η εκστρατεία προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα της πανδημίας, κρατώντας, όμως, το ίδιο συναίσθημα. Το συναίσθημα της προσφοράς και της αγάπης, ειδικά κατά την περίοδο των γιορτών.

Φέτος, το κοινό μπορεί να αφιερώσει ένα χριστουγεννιάτικο λαμπάκι στα αγαπημένα του πρόσωπα που άγγιξε ο καρκίνος στην ιστοσελίδα www.dosefos.com.

Άλλοι τρόποι εισφοράς στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου:

  • Μέσω γραπτού μηνύματος στον αριθμό 7060 γράφοντας τον κωδικό CAS(κενό)2 για εισφορές 2 ευρώ και CAS(κενό)5 για εισφορές 5 ευρώ
  • Με αγορές από το e-shop του Συνδέσμου στην ιστοσελίδα www.anticancersociety.org.cy το οποίο έχει πολλές επιλογές για δώρα και στολίδια (γούρια βραχιόλια, διακοσμητικά γούρια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα καλάθια, παραμύθια, μαγειρικές κ.α.)

Οι εισφορές του κοινού ενισχύουν το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου ο οποίος για σχεδόν 50 χρόνια προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και στις οικογένειές τους. Η στήριξη του κοινού είναι αυτή που βοηθά τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου να λειτουργεί δύο Κέντρα Ανακουφιστικής Φροντίδας, την «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία και το «Ευαγόρειο» στη Λεμεσό και να προσφέρει νοσηλευτική φροντίδα ασθενών κατ’ οίκον σε όλες τις πόλεις και χωριά της Κύπρου, ψυχολογική, κοινωνική και πνευματική στήριξη, φυσιοθεραπεία και χειρισμό λεμφοιδήματος, αρωματοθεραπεία και μεταφορά ασθενών από όλες τις πόλεις στα Ογκολογικά Κέντρα στη Λευκωσία και Λεμεσό.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!