ΜΕΝΟΥ

Δώρο ζωής από την Gordian

Ένα δώρο ζωής, αλληλεγγύης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο προσέφερε την Παρασκευή 28/06/2024 η Gordian, η οποία, για ακόμα μια φορά, ανταποκρίθηκε με προθυμία και μαζική συμμετοχή στο κάλεσμα της Τράπεζας Αίματος Λευκωσίας και Λεμεσού.

Οι εργαζόμενοι στη Gordian, θέτοντας ως προτεραιότητά τους την αγάπη και την προσφορά, στήριξαν ενεργά με την αθρόα συμμετοχή τους την αιμοδοσία, χαρίζοντας ένα πολύτιμο δώρο ζωής στον συνάνθρωπο μας που το έχει ανάγκη.

Οι εκπρόσωποι των κέντρων αίματος εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη και τη χαρά τους που βλέπουν ομάδες όπως οι εθελοντές της Gordian να ανταποκρίνονται με συνέπεια στο κάλεσμα για αιμοδοσία, καθώς οι ανάγκες της Τράπεζας Αίματος είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Το προσωπικό της Gordian συμμετέχει σε αιμοδοσίες ανά τακτά διαστήματα, παρέχοντας θεμελιώδη στήριξη στις ανάγκες των ασθενών και των νοσοκομείων. Η ενεργή συμμετοχή και η αφοσίωση των μελών της εταιρείας αποτελούν ουσιαστικό παράγοντα για την επιτυχία αυτού του σημαντικού σκοπού.

Η συνεπής ανταπόκριση της Gordian αποδεικνύει τη βαθιά προσήλωση της εταιρείας στην ενεργή υποστήριξη κάθε συνανθρώπου μας που έχει ανάγκη, εκπέμποντας ταυτόχρονα ένα ισχυρό μήνυμα ομαδικότητας και ανιδιοτελούς προσφοράς.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!