ΜΕΝΟΥ

Διπλή διάκριση για την Τράπεζα Κύπρου στα «World’s Best Digital Banks 2022»

Διεθνής αναγνώριση ως η καλύτερη ψηφιακή τράπεζα της Κύπρου από το «Global Finance»

Ως μια από τις καλύτερες ψηφιακές τράπεζες της Δυτικής Ευρώπης και ως η καλύτερη ψηφιακή τράπεζα στην Κύπρο για το 2022, για τους καταναλωτές και τους επιχειρηματικούς και θεσμικούς πελάτες διακρίθηκε η Τράπεζα Κύπρου.

Η διπλή διάκριση, έγινε από το έγκριτο αμερικανικό περιοδικό «Global Finance» στο πλαίσιο των βραβείων «World’s Best Digital Bank Awards 2022» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Το γεγονός αυτό αποτελεί διεθνή αναγνώριση για την ψηφιακή της μεταμόρφωση.

Ο Δημήτρης Νικολάου, Διευθυντής Διεύθυνσης Ψηφιακής Μεταμόρφωσης της Τράπεζας Κύπρου αναφέρει πως «η διεθνής αναγνώριση της Tράπεζάς μας ανάμεσα στις κορυφαίες τράπεζες στον κόσμο για τη δημιουργία και παροχή ψηφιακών λύσεων, επιβεβαιώνει τη σταθερή και συνεχή προτεραιότητά μας σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από τις ψηφιακές εφαρμογές. Οι συντονισμένες προσπάθειές μας γίνονται για να βελτιώσουμε την εμπειρία των πελατών μας αλλά και την καθημερινότητά τους σε ένα  ασφαλές σύγχρονο και αναβαθμισμένο περιβάλλον».

«Η Τράπεζα», σημειώνει, «παραμένει πιστή στο όραμά της για να οδηγήσει τη χώρα στην ψηφιακή μεταμόρφωση, στη βάση της φιλοσοφίας του CYON (Cyprus ON). Ταυτόχρονα, τονίζει, «δεσμεύεται να καλλιεργήσει τη ψηφιακή κουλτούρα, να εκπαιδεύσει τους πελάτες και το προσωπικό της, αλλά κυρίως να ενθαρρύνει την κοινωνία να αξιοποιεί πλήρως τις ευκαιρίες που μας προσφέρει ο κόσμος της ψηφιακής τεχνολογίας».

Τα βραβεία του «Global Finance» επιβραβεύουν τους τραπεζικούς οργανισμούς για τα επιτεύγματά τους στην ψηφιακή τραπεζική. Οι νικητές επιλέχθηκαν ανάμεσα σε υποψήφιους τραπεζικούς οργανισμούς που αξιολογήθηκαν από την παγκοσμίου κύρους κριτική επιτροπή του Infosys.

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!