ΜΕΝΟΥ

Διπλή διάκριση για τα Coffee Island στα Cyprus Coffee & Snack Awards ’22

Με δυο σημαντικά βραβεία, το χρυσό στην κατηγορία «Miscellaneous – Καφεκοπτείο Coffee Island – Γίνε Barista στο σπίτι σου», και το χάλκινο στην κατηγορία «Top Coffee Chains & Shop Η μεγαλύτερη ανεξάρτητη αλυσίδα καφέ της Κύπρο», τιμήθηκε η Coffee Island στα Cyprus Coffee & Snack Awards ’22.

Μεγάλη διάκριση αποτέλεσε για την Coffee Island, η απονομή του χρυσού βραβείου στην ενότητα Coffee Shops, στην κατηγορία «Miscellaneous για το Καφεκοπτείο Coffee Island-Γίνε barista στο σπίτι σου», χάρη στη δυνατότητα που μας προσφέρει να φτιάχνουμε και να απολαμβάνουμε το είδος του καφέ που προτιμάμε στο σπίτι.

Σε κάθε κατάστημα Coffee Island, υπάρχει η εξειδικευμένη γωνιά καφεκοπτείου στην οποία μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε μία πλούσια γκάμα ποικιλιών (Single Estate, Microfarm) και χαρμανιών καφέ, τσαγιών και άλλων ροφημάτων καθώς επίσης τον απαραίτητο εξοπλισμό για να φτιάξουμε και να απολαύσουμε το αγαπημένο μας ρόφημα στο σπίτι.

Στην γωνιά καφεκοπτείου, πέραν των ήδη συσκευασμένων επιλογών καφέ, υπάρχουν επίσης τα σιλό με κόκκους καφέ. Αφού επιλέξουμε τον καφέ και την ποσότητα που χρειαζόμαστε, οι εκπαιδευμένοι barista μπορούν να αλέσουν τους κόκκους επί τόπου, στους εξειδικευμένους μύλους άλεσης, για να διασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα αλεσμένου καφέ ανάλογα με τον τύπο του καφέ και τον τρόπο παρασκευής του. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η σταθερή και εξαιρετική ποιότητα καφέ που φτιάχνουμε με μεράκι και στο σπίτι!

Με 42 καταστήματα σε βολικές τοποθεσίες σε όλη την Κύπρο, το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Top Coffee Chains & Shops – Η μεγαλύτερη ανεξάρτητη αλυσίδα καφέ της Κύπρου», έρχεται να επιβεβαιώσει την υπόσχεση της Coffee Island να προσφέρει καθημερινά μοναδικό καφέ για μοναδικούς ανθρώπους!

Τα βραβεία παρέλαβαν εκ μέρους της Coffee Island, η Ελένη Σολωμού (Marketing Manager) και ο Ανδρέας Πέγκερος (Brand Executive) τονίζοντας πως η διάκριση της εταιρίας αποτελεί επιστέγασμα των προσπαθειών της ομάδας και του δικτύου συνεργατών της Coffee Island.

Η αναγνώριση της δύναμης του δικτύου Coffee Island αλλά και η δυνατότητα που αυτό δίνει στον καθένα μας να ξυπνήσει τον Barista που κρύβει μέσα του, εμπνέουν και ενδυναμώνουν την έμφυτη ανάγκη της εταιρείας για συνεχή βελτίωση και προσφορά.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!