ΜΕΝΟΥ

DINNER FOR LIFE

Tο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα διοργανώνει και φέτος την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022, στις 20:00, στους Κήπους του Προεδρικού Μεγάρου, το Φιλανθρωπικό Δείπνο «Dinner For Life». Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προεδρικού ζεύγους, κ Νίκου και κας ‘Αντρης Αναστασιάδη.

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα σήμερα έχει το μεγαλύτερο αρχείο Δοτών στο Κόσμο σε αναλογία πληθυσμού, με σχεδόν 1 στους 4 Κύπριους (Εκ και ΤΚ) ενταγμένους στο αρχείο ενώ έχει προσφέρει περισσότερα από 650 μοσχεύματα σε ασθενείς από 34 διαφορετικές χώρες.

Με στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών ευάλωτων ομάδων ασθενών, μέσω καινοτόμων κοινωνικών και επιστημονικών παρεμβάσεων, οργάνωσε ένα από τα πιο σύγχρονα εργαστήρια μοριακής παθολογίας και γενετικής στην Ευρώπη. Σήμερα προσφέρει σχεδόν 10,000 εξειδικευμένες διαγνωστικές εξετάσεις το χρόνο σε ασθενείς που πάσχουν από Λευχαιμία, Καρκίνο και Σπάνιες Κληρονομικές Παθήσεις. Εξυπηρετεί όλους τους ασθενείς με αιματολογικές κακοήθειες, παιδιά με καρκίνο, ασθενείς με όγκους του κεντρικού νευρικού συστήματος, καρκίνο του μαστού, του εντέρου, του πνεύμονα και πολλούς άλλους πιο σπάνιους τύπους καρκίνου. Στον τομέα της γενετικής ειδικεύεται στην διερεύνηση περιστατικών κληρονομικού καρκίνου καθώς και σπάνιων γενετικών νοσημάτων προδιάθεσης καρκίνου. Επίσης προσφέρει εξειδικευμένες ανοσολογικές εξετάσεις για ασθενείς με σπάνιες κληρονομικές ανοσοανεπάρκειες.

Όλα τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης, θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του εξειδικευμένου Κέντρου Παιδικού Καρκίνου, του Ιδρύματος

Τη βραδιά θα στηρίξει μουσικά το γνωστό Συγκρότημα ΜΕΛΙΣΣΕΣ.

Τιμή Εισιτηρίου: €70

Εισιτήρια: στο https://events.karaiskakio.org.cy/

Χρυσοί Χορηγοί: Ελληνική Τράπεζα και Prospectacy

Αργυρός Χορηγός: Alpha Mega.

Χορηγός Επικοινωνίας: Τηλεόραση Sigma και Ράδιο Πρώτο.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!