ΜΕΝΟΥ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ KICKBOXING – MUATHAI – BOXING

Η BDSwiss, σε συνεργασία με το UppercutTeam και VIKOS, παρουσιάζουν το “UFN FIGHT NIGHT” και υπόσχονται μια ξεχωριστή αλλά και γεμάτη δράση βραδιά την Παρασκευή 14 Ιουνίου στο Pavilion Hall Nicosia από τις 18:30 έως τις 23:00.

Η διοργάνωση αναμένετε να είναι γεμάτη σασπένς, γροθιές, κλωτσιές και είναι αφιερωμένη στον αθλητικό ανταγωνισμό και το δίκαιο παιχνίδι. Οι αθλητές, το σκηνικό, οι φωτισμοί, το ρινγκ, οι ρυθμοί και τα τραγούδια όπως το “Eye of the Tiger” και το “Gonna Fly Now” θα μας μεταφέρουν στον κόσμο του Rocky και των σαλονιών πυγμαχίας της Αμερικής από μια άλλη εποχή.

Αθλητές από Κύπρο, Ελλάδα, Βουλγαρία, Β. Ιρλανδία, Ουκρανία, Αγγλία, Γεωργία, Νιγηρία, Καμερούν, Ρουμανία θα μας κρατήσουν σε ένα τρίωρο γεμάτο αγωνία, και στιγμές που κόβουν την ανάσα.

Αποκορύφωμα ο αγώνας του Κύπριου champion Andrea Michael, εναντίον του πρωταθλητή Μεγάλης Βρετανίας Jay Snoddon, ο οποίος έρχεται από μια μεγάλη νίκη στο Rise Ιαπωνίας, η διεθνής ζώνη W.K.N. ανάμεσα στον Basil Afanasov Russia vs Gary Lynch N.Ireland, o αγώνας του Βούλγαρου Ivo Shapanov με τον Μιχάλη Σατσιαν από Ελλάδα, τον Έλληνα Χωματα εναντίον του Κύπριου Χριστοφή για την ζώνη της διοργάνωσης, καθώς και μια ζώνη στα juniors ανάμεσα στον Κύπριο Ιεροδιακόνου και στον Αλβανό Reiniollari, και αποκορύφωμα τον αγώνα για ζώνη της W.K.N. ανάμεσα στον αήττητο Φουλλιδη εναντίον του πολύ φορμαρισμένου Αltahena.

Συντελεστές το UppercutTeam σαν διοργανωτής με υποστήριξη της Παγκύπριας ομοσπονδίας kickboxing, και της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Muay Thai, Supervisor ο Ρουμάνος Emil Irimias ο Άγγλος Peter Caprini, και special guest star και public icon ο Γάλλος Stephane Cabrera, WKN World president, ο άνθρωπος με επαφές τόσο στο Rocky όσο και στο expendables.

Λίγα λογία σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών BDSwiss:

O Όμιλος Εταιρειών BDSwiss, είναι ένας διεθνής οργανισμός επενδύσεων και εξυπηρετεί πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες και προσφέρει διαδικτυακές επενδυτικές υπηρεσίες Forex και CFD σε περισσότερους από ενάμισι εκατομμύριο πελάτες ανά το παγκόσμιο. Ο Όμιλος BDSwiss εδρεύει σε Λεμεσό και Λευκωσία ενώ διατηρεί γραφεία σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία.

Η BDSwiss ιδρύθηκε το 2012, συμμορφώνεται με ένα αυστηρό κανονιστικό πλαίσιο και λειτουργεί τις υπηρεσίες της σε παγκόσμια κλίμακα υπό έναν αριθμό διαφορετικών  ρυθμιστικών αρχών.

Οι χορηγοί επικοινωνίας περιλαμβάνουν το SPORTIME, το Sigma TV, το Radio Proto και την CITY.

FOR TICKETS 99579134 AND FACEBOOK PAGE https://www.facebook.com/UppercutTeamBoxingkickboxingmma/

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!