ΜΕΝΟΥ

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ

 

Το Ράδιο Πρώτο σε συνεργασία με την εταιρεία Sapele Security Systems αναζητούν τον/ην τυχερό/ή που θα κερδίσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας Sapele Smart Cams για το σπίτι ή τον χώρο εργασίας αξίας 1.300 ευρώ που περιλαμβάνει και την εγκατάσταση του συστήματος.

Για τη συμμετοχή σας ακολουθήστε τα πιο κάτω βήματα:

Follow το @Radio Proto Cyprus στο Facebook

Follow το @Sapele Security Systems στο Facebook

Tag 2 φίλους στα σχόλια του post

Η κλήρωση θα γίνει 19 Νοεμβρίου στην εκπομπή «It Takes Two» με τoν Ζαχαρία Φιλιππίδη (mention) και την Φαίδρα Σαρικάκη (mention).

 

Οι Έξυπνες Κάμερες  Sapele Smart Cams χρησιμοποιούν την αναβαθμισμένη τεχνολογία 2021  Acusense 2ης γενιάς με εξαιρετική απόδοση. Xάρη στην τεχνητή νοημοσύνη και τον εξελιγμένο αλγόριθμο, που διαθέτουν οι κάμερες, οι οποίες ταξινομούν και εστιάζουν αποκλειστικά στην ανίχνευση ανθρώπινης παρουσίας και οχημάτων.

 

Το ολοκληρωμένο πακέτο περιλαμβάνει:

 

  • 2 Έξυπνες Κάμερες με αναβαθμισμένους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης με ενσωματωμένο μικρόφωνο, μεγάφωνο και φαροσειρήνα.
  • 2 Κάρτες Καταγραφής 64 Gb.
  • 1 Network Poe Switch.
  • Επαγγελματική Καλοδίωση,Εγκατάσταση & Εκπαίδευση Λειτουργίας.
  • Προαιρετικά ένωση με το 24/7 Κέντρο Λήψεως Σημάτων Συναγερμών & Εικόνας.

 

Η Sapele Security Systems βρίσκεται στον χώρο της ασφάλειας από το 1989. Έκτοτε ως κύριος στόχος της εταιρείας μας είναι πάντα η προστασία και η ασφάλεια των πελατών μας, καθώς παρέχουμε τα υψηλότερα πρότυπα λύσεων συστημάτων ασφάλειας και υπηρεσιών.

 

Το έμπειρο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας, σχεδιάζει, εγκαθιστά και υποστηρίζει μέσω του 24ωρου Κέντρου Λήψεως Σημάτων Συναγερμών & Εικόνας συστήματα ασφάλειας και διαχείρισης στόλου-Gps, τα οποία ταιριάζουν επακριβώς στις ανάγκες κάθε πελάτη μας. Η εταιρεία αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της ασφάλειας παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, που αφορούν οικίες, επιχειρηματικές δραστηριότητες και οργανισμούς. Επιλέγοντας την Sapele Security Systems η επένδυση σας έχει πάντα αξία.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!