ΜΕΝΟΥ

Ο συναρπαστικός διαγωνισμός του Nicosia Mall σε πάει στο Παρίσι!

To Nicosia Mall καλωσορίζει την άνοιξη, διοργανώνοντας έναν μοναδικό διαγωνισμό με δώρο ένα συναρπαστικό ταξίδι στο Παρίσι, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Top Kinisis!

Το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Κύπρου, υποδέχεται την άνοιξη και σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις τον ερχόμενο Ιούλιο στο Παρίσι, συμμετέχοντας σε ένα μοναδικό διαγωνισμό. Πως; Μέσα από ένα εύκολο και διασκεδαστικό παιγνίδι, που βρίσκεται αναρτημένο στα social media του Nicosia Mall!

Συμμετέχοντας στο διαγωνισμό, μπορείς να διεκδικήσεις 4 αεροπορικά εισιτήρια (για 2 ενήλικες και 2 παιδιά), για Λάρνακα-Παρίσι μετ’ επιστροφής στις 24 ή 31 Ιουλίου 2023 και 4 διανυκτερεύσεις (ένα δωμάτιο) στην πόλη του φωτός. Το πακέτο διακοπών προσφέρει το ταξιδιωτικό γραφείο Top Kinisis.

Για τη συμμετοχή σου στο διαγωνισμό, θα πρέπει να ακολουθήσεις απλά βήματα στα social media του Nicosia Mall, μέσα από ένα εύκολο παιγνίδι μνήμης -memory cards game- και ακολούθως να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα που θα βρεις στην ιστοσελίδα.

Ο μοναδικός αυτός πασχαλινός διαγωνισμός διαρκεί από τις 7 Απριλίου μέχρι και τις 12 Μαΐου.

Ακολούθησε τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Nicosia Mall και του Top Kinisis  για περισσότερες πληροφορίες.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!