ΜΕΝΟΥ

Νέοι προορισμοί και μεγάλος διαγωνισμός από την Let’s Go Tours by Amathus στην έκθεση Travel Expo 2023

Hello Summer και Hello Cruises! Η Let’s Go Tours by Amathus σας προσκαλεί στην έκθεση Travel Expo 2023 για να ενημερωθείτε για τους καλοκαιρινούς της προορισμούς και να γνωρίσετε την ομάδα της.

Το καλοκαίρι σημαίνει χαλάρωση, σημαίνει ταξίδι σε νέους και αγαπημένους προορισμούς, σημαίνει εμπειρίες και συγκινήσεις. Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές και η Let’s Go Tours by Amathus είναι έτοιμη να σας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Πάρτε μια πρώτη γεύση από το ταξίδι με την Let’s Go Tours by Amathus στο δια δραστικό της περίπτερο. Φωτογραφηθείτε στον αγαπημένο σας προορισμό και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε αεροπορικά εισιτήρια για δύο στον προορισμό της επιλογής σας.

Η Let’s Go Tours by Amathus και η ομάδα της σας περιμένουν με προνόμια, εκπτώσεις, δώρα και πολλές εκπλήξεις για να κάνουν το φετινό σας ταξίδι πραγματικά αξέχαστο.

Η έκθεση Travel Expo 2023 θα διεξαχθεί στον χώρο της κρατικής έκθεσης στην Λευκωσία από 21/4 μέχρι 23/4 και θα είναι ανοικτή από 16:00 μέχρι 22:00 Παρασκευή και Σάββατο και από 15:00 μέχρι 21:00 την Κυριακή. 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!