ΜΕΝΟΥ

Διαγωνισμός καρτών VISA της AstroBank

  • Μπορείτε να κερδίσετε δωροκάρτα αξίας €1000 σε ηλεκτρονικά είδη
  • 10 εβδομάδες – 10 τυχεροί!

Κάνοντας τις αγορές τους με κάρτες Visa της AstroBank, από 28 Φεβρουαρίου μέχρι 8 Μάϊου 2022, οι πελάτες της Τράπεζας οι οποίοι είναι κάτοχοι χρεωστικών ή και πιστωτικών καρτών, μπορούν να διεκδικήσουν δωροκάρτες αξίας €1.000 σε ηλεκτρονικά είδη. Κάθε συναλλαγή με κάρτα VISA της AstroBank ισοδυναμεί με μία συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Κάθε εβδομάδα και για 10 συνεχόμενες εβδομάδες, θα κληρώνεται ένας τυχερός!

H κλήρωση θα πραγματοποιείται στο τέλος κάθε βδομάδας αρχής γενομένης της 11ης Μαρτίου. Επομένως όσες περισσότερες αγορές πραγματοποιεί ένα πελάτης της Τράπεζας τόσο αυξάνει τις πιθανότητές του να αναδειχθεί νικητής!

Από τις αρχές του 2022, κυκλοφορούν οι νέες οικολογικές, βιοδιασπώμενες κάρτες VISA της AstroBank που αποτυπώνουν με λιτό σχεδιασμό ευαίσθητα οικοσυστήματα, είδη ζώων υπό προστασία, αλλά και λύσεις που προάγουν τη βιωσιμότητα και έχουν δημιουργηθεί στο πλαίσιο ενεργειών της Τράπεζας που ενισχύουν την προστασία του περιβάλλοντος και συμβάλλουν στη μείωση του περιβαλλοντικούς της αποτυπώματος.

Για τους όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού καθώς και για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Τράπεζας https://www.astrobank.com

 

 

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!