ΜΕΝΟΥ

Διαγωνισμός ανέκδοτης συλλογής μικρών ιστοριών ή παραμυθιών (ή άλλου είδους βραχείας φόρμας) 2023

Με αθλοθέτη για ακόμα μια χρονιά το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού – Νεανικού Βιβλίου (ΚΣΠΝΒ) προκηρύσσει τον καθιερωμένο ετήσιο διαγωνισμό του, που φέτος έχει ως θέμα ανέκδοτη συλλογή μικρών ιστοριών ή παραμυθιών (ή άλλου είδους βραχείας φόρμας).

Θα δοθεί το ποσό των 600 ευρώ για τo πρώτο βραβείο  ή/και το ποσό των 250 ευρώ για το δεύτερο. Απονέμονται επίσης τιμητικά διπλώματα τόσο για τα βραβεία όσο και για τους επαίνους. Ο/η συγγραφέας του έργου που βραβεύεται με το πρώτο βραβείο μπορεί, εάν επιθυμεί, να παραδώσει το έργο στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου, το οποίο αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την έκδοση και διάθεσή του.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής έργων ορίζεται η  31η Ιανουαρίου  2023.

Αντίτυπα της προκήρυξης του διαγωνισμού με όλες τις σχετικές λεπτομέρειες διατίθενται για κάθε ενδιαφερόμενο από τον ΚΣΠΝΒ (Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, τηλ. 22375919) ή το ΠΙΤΚ (Φανερωμένης 86-90,τηλ. 22128157), όπως επίσης και στην «Εκπαίδευση/ Όροι Διαγωνισμών», από την ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου http://www.boccf.org/el-GR/education/-1/ και στην ιστοσελίδα του ΚΣΠΝΒ – Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού και Νεανικού Βιβλίου (cybby.org)

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!