ΜΕΝΟΥ

DERMATERIAL – Επαναστατική φροντίδα ποδιών με καινοτομία εμπνευσμένη από τη φύση

Σε ένα συναρπαστικό άλμα στην καινοτομία της περιποίησης ποδιών, η Co-Pharm παρουσιάζει με υπερηφάνεια το brand DERMATERIAL, μια πρωτοποριακή σειρά προϊόντων περιποίησης ποδιών που κυκλοφόρησε το 2023. H σειρά Dermaterial ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για φυσικές αλλά αποτελεσματικές λύσεις περιποίησης του δέρματος, ακόμη και στο διαβητικό πόδι. Συνδυάζοντας την επιστημονική καινοτομία με την αγνότητα της φύσης, η σειρά προϊόντων υπόσχεται να μεταμορφώσει τις ρουτίνες περιποίησης ποδιών με πολυτελείς, θρεπτικές συνθέσεις.

Διαθέτοντας βασικά προϊόντα όπως ο ορός επιδιόρθωσης νυχιών Myco Onyx Nail Repair Serum, η φόρμουλα ανάπτυξης νυχιών Nail Growth Formula, το βάλσαμο βαθιάς ενυδάτωσης ποδιών Foot Repair Balm και το αποσμητικό σπρέι ποδιών και παπουτσιών Foot & Shoe Deodorant Spray, η Dermaterial αξιοποιεί ισχυρά φυσικά συστατικά και προηγμένες επιστημονικές τεχνικές. Κάθε προϊόν είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για να αναζωογονεί και να περιποιείται τα πόδια, εξασφαλίζοντας βαθιά ενυδάτωση και προστασία. Οι μοναδικές συνθέσεις περιλαμβάνουν μια σειρά από φυσικά έλαια, φυτικά εκχυλίσματα και άλλα θρεπτικά συστατικά, δίνοντας προτεραιότητα τόσο στην αποτελεσματικότητα όσο και στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Το λανσάρισμα του Dermaterial δεν είναι απλώς ένα βήμα αλλά ένα άλμα προς πιο υγιή και όμορφα πόδια. Συμβολίζει τη δέσμευση της Co-Pharm να συνδυάζει το καλύτερο της επιστήμης και της φύσης, παρέχοντας κορυφαία φροντίδα που πραγματικά αξίζουν τα πόδια.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας Co-Pharm www.copharm.com.cy

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!