ΜΕΝΟΥ

Αρχή στη συνεργασία DeLeMa McCann Κύπρου και Paradox Museum Limassol με ένα Χριστουγεννιάτικο Animation video που ταξίδεψε μέχρι τη Βαρκελώνη

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων έβαλε η ομάδα της DeLeMa McCann Kύπρου το Paradox Museum Limassol με ένα γιορτινό video που προβάλλεται στα social media του μουσείου, εντυπωσιάζοντας για την εξαιρετική δημιουργική προσέγγισή του.

Η συνεργασία των DeLeMa McCann Κύπρου και Paradox Museum Limassol δυο δυναμικών εταιρειών που δεν φοβούνται την πρόκληση, οδήγησε στη δημιουργία του video ‘Joy to the Paradox’, που καλωσορίζει τους followers του μουσείου στον παράδοξο κόσμο του, προσαρμοσμένο ειδικά για τις ημέρες των γιορτών, με την ανάμειξη των ψυχεδελικών κυκλικών σχεδίων και των χριστουγεννιάτικων στολιδιών.   

Τo videο έκανε αίσθηση και κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο στα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα όσο και σε όλα τα μουσεία Paradox. Tο μουσείο της Βαρκελώνης μάλιστα, ζήτησε τα δικαιώματα για την προβολή του. Παρόλα αυτά το Paradox Museum Limassol προτίμησε να το κρατήσει αποκλειστικά για τα δικά του social media.

Δείτε το teaser video στο: https://www.facebook.com/paradoxmuseum.limassol/videos/358406023214911

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!