ΜΕΝΟΥ

Μια ανεπανάληπτη Defender Luxury Off-Road εμπειρία στον Ακάμα από τον Όμιλο Πηλακούτα

Με σκηνικό ένα μοναδικό τοπίο ανάμεσα στη θάλασσα και το βουνό, σε μια διαδρομή που αναδείκνυε την περιπετειώδη φύση του Defender, ο Όμιλος Πηλακούτα μοιράστηκε μια luxury offroad εμπειρία με τους ιδιοκτήτες του εμβληματικού αυτοκινήτου.

Ανεπανάληπτες στιγμές με την αδρεναλίνη να κτυπάει κόκκινο, έζησαν την Κυριακή 16 Ιουνίου οι ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου Defender, αφού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις δυνατότητες του δικού τους Defender σε μια σκληροτράχηλη διαδρομή, απολαμβάνοντας συνάμα τη μοναδική ομορφιά του Ακάμα.  

Προσκεκλημένοι του Ομίλου Πηλακούτα και με στόχο η off-road εμπειρία στο Εθνικό Πάρκο του Ακάμα να είναι μοναδική και συναρπαστική, οι ιδιοκτήτες Defender ακολούθησαν μια διαδρομή που οργανώθηκε και συντονίστηκε στα πρότυπα του εξωτερικού, από πιστοποιημένο εκπαιδευτή της Land Rover, ο οποίος ταξίδεψε στην Κύπρο ειδικά για τον σκοπό αυτό.

Εξοπλισμένο για περιπέτειες στον 21ο αιώνα, το αυτοκίνητο μπορεί να διαχειριστεί ακόμη και τα πιο ακραία εδάφη, κάτι που οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν, σε μια διαδρομή που ξεκίνησε από την Πέγεια και διέσχισε τα πανέμορφα μονοπάτια του Εθνικού Πάρκου του Ακάμα.

Ακολούθησε ένα εκλεκτό γεύμα με φόντο την εκπληκτική θέα της θάλασσας, στο ξενοδοχείο Anassa, όπου οι καλεσμένοι του Ομίλου Πηλακούτα μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από την ενθουσιώδη off-road οδήγηση.

Η luxury off-road εμπειρία, για όσους «τολμούν να αγγίξουν το άπιαστο», ολοκληρώθηκε με ένα αναμνηστικό δώρο με την υπογραφή του Defender.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!