ΜΕΝΟΥ

Νέος Διαγωνισμός It Takes Two Δωροεπιταγή Stroma αξίας 200 ευρώ

Συντονιστείτε με τους Ζαχαρία Φιλιππίδη και Φαίδρα Σαρικάκη και την εκπομπή It Takes Two, καθημερινά 09:00 με 11:00.  Την εβδομάδα 22-25 Νοεμβρίου 2021 διεκδικήστε μια δωροεπιταξή αξίας 200 ευρώ από την εταιρεία Stroma. Είναι μια ευκαιρία να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας επιλέγοντας μαξιλάρια, σεντόνια και μαξιλαροθήκες, πετσέτες, μπουρνούζια, προστατευτικά καλύμματα, quilt και κουβέρτες για εσάς και τους αγαπημένους σας μέσα από την υπέροχη συλλογή της εταιρείας Stroma.

Κύριο μέλημά της Stroma είναι να παρέχει στους πελάτες της καινοτόμα και υπερσύγχρονα προϊόντα έτσι ώστε η πεμπτουσία της απόλυτη χαλάρωσης και αναζωογόνησης να τους βρίσκει πάντα… στον ύπνο!

Μία από τις μεγαλύτερές προτεραιότητες για την Stroma αποτελεί η ακατάπαυστη προσπάθεια της εταιρείας να ενισχύσει τη σημασία του ευ ζην στην καθημερινότητά μας και να μαςωθεί στο να παραμένουμε δραστήριοι και υγιείς. Ο στόχος της Stroma παραμένει ένας: Βελτιώνει την Ποιότητα της Ζωής Σας!

Η εταιρεία STROMA ετοιμάζει ένα μοναδικό Black Friday Week για όσους θέλουν να κάνουν DEAL στο ποιοτικό ύπνο. Στρώματα ύπνου, στιλάτες κεφαλαριές και ντιβάνια, λευκά είδη και μαξιλάρια σε απίστευτες τιμές με -35% έκπτωση για μια ολόκληρη εβδομάδα από την Δευτέρα 22/11 μέχρι το Σάββατο 27/11!

Η κλήρωση για την δωροεπιταγή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Η επιταγή μπορεί να εξαργυρωθεί σε διάστημα τριών μηνών σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας STROMA. H ανάδειξη του τυχερού θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της εκπομπής “It Takes Two” και ο νικητής/τρια θα παραλάβει την δωροεπιταγή σε διαδικτυακή μορφή. Το δώρο δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της εταιρείας και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.

 

 

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!